Makritins 0 Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Witam mam problem z wi-fi w laptopie packard bell, mam sytsem windows 8.1 laptopa mam od paru dni na początku się połączyło a teraz nic. z kabla działa internet znakomicie. pare razy pochodziło jednak teraz nic. resetowałem kartę sieciową robiłem wszystkie sposobu, system przeinstalowalem. i dalej nic Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 3 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 nic to znacz? Widzi sieć a nie chce się połączyć? Czy nie widzi sieci? Cytuj Link to post Share on other sites
Makritins 0 Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 nic to znacz? Widzi sieć a nie chce się połączyć? Czy nie widzi sieci? Widzi że jest taka sieć ale nie może połączyć, zaaktualizowałem chwile pochodziło dalej nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 To znaczy udało Ci się połączyć z tą siecią na chwilkę? Cytuj Link to post Share on other sites
Makritins 0 Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 po To znaczy udało Ci się połączyć z tą siecią na chwilkę? Po Aktualizacji wi-fi łączyło przez 1 dzien, później nie pisze że nie może połączyć z z siecią Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Po aktualizacji czego - routera czy komputera? Cytuj Link to post Share on other sites
Makritins 0 Napisano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Po aktualizacji czego - routera czy komputera? aktualizacja komputera przez windows uptade Cytuj Link to post Share on other sites
pulkownik 192 Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Usuń profile sieci bezprzewodowych i podłącz się jeszcze raz do sieci Wi-Fi Cytuj Link to post Share on other sites
Makritins 0 Napisano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 Usuń profile sieci bezprzewodowych i podłącz się jeszcze raz do sieci Wi-F zrobilem tak i nie dziala Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts