se7endays 8 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Witam, Planuje kupić telefon do 1000zł +/- 200z. Używany. Główne zależy mi na dobrym aparacie tylnym jak i przednim oraz dobrej jakości odtwarzania muzyki. Zależałoby mi również na długim czasie pracy na baterii. Myślałem nad Mi3 lub Huawei P7. Czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam 7! Cytuj Link to post Share on other sites
Hardkor 29 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Htc one m7, lg g2, xperia Z. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jeśli chodzi głównie o aparat to Lumia 1020 ma najlepszy - 41Mpix, optyka CarlZeiss, lampa Xenonowa oraz LEDowa, do tego opcja robienia zdjęć w RAW, no i możliwość manualnego ustawienia: ISO, wartości ekspozycji, przybliżenia, szybkości migawki. System na nim to Windows Phone 8.1. Sam mam i gorąco polecam Cytuj Link to post Share on other sites
michaanu 9 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Jak kolega lumia 1020. Jak WP odpada to z1 lub g2. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
se7endays 8 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 a co myslicie o tych chińskich telefonach? Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Nieuważnie zadałeś to pytanie. Zaraz się sępy zlecą. Ja za to Ci polece mi3. Jeśli jeszcze nie przeglądałeś http://miuipolska.pl/ http://miuipolska.pl/forum/ Edytowane 29 Października 2014 przez huckincharlie Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 2 dni temu mogłeś zamówić OnePlus One - świetny Smartfon. Jednak poza nim nic ciekawego nie ma w tej cenie. Z resztą sama gwarancja jest bardzo problematyczna więc radzę tobie - odpuść. Cytuj Link to post Share on other sites
se7endays 8 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Nieuważnie zadałeś to pytanie. Zaraz się sępy zlecą. Ja za to Ci polece mi3. Jeśli jeszcze nie przeglądałeś http://miuipolska.pl/ http://miuipolska.pl/forum/ tak wiem słyszałem o nim , miałem ten system też na HOXie i mialem z nim problemy , i zastanawiam się czy polska wersja działa poprawnie na mi3 ? nie ma błędów żadnych ? Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 To były porty dlatego miał błędy. Miui idealnie będzie działać tylko na xiaomi. Bo miui jest specjalnie robione dla xiaomi. Błędów na pewno nie ma, korzystałem jakiś czas temu właśnie z mi3 (przez pół roku). Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Htc one m7, lg g2, xperia Z. Za 1200zł jak dobre poszuka to Xperie Z2 wyrwie a na pewno Z1 która bije na głowę tego bubla(Z). W tej cenie tylko pewniaka - LG G2 lub Xperie Z1 - na aparatach w Z1 się nie zawiedziesz na pewno. HTC One odpada - aparaty to nie ta liga - jak nie przeraża WP to brać L1020. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
se7endays 8 Napisano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2014 no aktualnie mam Z1 do kupienia za 1k , a co do z2 to ciężko raczej wyhaczyć Wczoraj miała miejsce polska premiera telefonu Honor 6 . Co o nim myślicie ? 1300 zł a specyfikacja dobrze się prezentuje Cytuj Link to post Share on other sites
Lagrey 1 Napisano 7 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) no aktualnie mam Z1 do kupienia za 1k , a co do z2 to ciężko raczej wyhaczyć Wczoraj miała miejsce polska premiera telefonu Honor 6 . Co o nim myślicie ? 1300 zł a specyfikacja dobrze się prezentuje Szczerze to delikatnie bym odradzał honora przynajmniej jak na razie. Dlaczego? powód prosty procesor kirin 920 jest bardzo słabo kompatybilny z aplikacjami. Na dodatek nie ma play stora - masz tylko żałosną wyszukiwarkę aplikacji, UI w ogóle jakieś zrypane. Ja bym się dłużej nie zastanawiał tylko lg g2 brał zalet mnóstwo przedewszystkim aparat i bateria Edytowane 7 Listopada 2014 przez Lagrey Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts