wawrzon94 0 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Witam, wczoraj przyszly do mnie owe glosniki. Jestem z nich zadowolony lecz niepokoi mnie jeden fakt a mianowicie w lewej kolumnie, srodkowy glosnik (srednio-niskotonowy) troche 'pierdzi' przy srednich zakresach basowych. Czy mam poczekać i problem moze ustapi czy od razu wysylac jako gwarancja, zwrot czy cos innego o czym nie wiem? Powiem szczerze ze przeszkadza mi te pierdzenie, slychac je najbardziej na glosnosci okolo 40% (~25/60 glosnosci), gdy jest glosniej powiedzmy ~45/60 te buczenie slychac tylko z bliska. Probowalem przelaczac kable lecz nic to nie dalo. Jakies pomysly? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Regulator basu w komputerze masz ustawiony na zero? I czy to jest buczenie (jak przydźwięk) czy pierdzenie? Pojawia się w obu kolumnach czy w jednej? Cytuj Link to post Share on other sites
wawrzon94 0 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Tak na zero, ale problem jest nie tylko z pc, to samo jak podlacze iphone, z1, tv. To jest takie pierdzenie jakby membrana byla bardzo stara, nie wiem jak to okreslic. Problem tylko w lewej kolumnie z 1 przetwornikiem srodkowym Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 (edytowane) Wygląda mi to na uszkodzenie - możliwe, że przesunęła się cewka w głośniku. Myślę, że powinieneś niezwłocznie reklamować głośniki. Edytowane 29 Października 2014 przez cooger Cytuj Link to post Share on other sites
wawrzon94 0 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dzieki wielkie za pomoc, moze jeszcze dzis zglosze reklamacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts