renholder1987 33 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Gry nie musze opisywac.Temat zakładam żeby sprawdzić ilu z nas benchmarkowców gra.Zawsze można by na jakiegoś dungeona udeżyć Piszczie w postach Imie postaci,klase,nazwe serwera Lumiya Zannah, White mage, Phoenix Cytuj Link to post Share on other sites
Kroju 42 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Grałem jakiś czas, naprawdę przyjemna gra ale jak zobaczyłem cenę prepaida to zrezygnowałem Cytuj Link to post Share on other sites
renholder1987 33 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Grałem jakiś czas, naprawdę przyjemna gra ale jak zobaczyłem cenę prepaida to zrezygnowałem 64zł za 60dni Cytuj Link to post Share on other sites
Mikelor 0 Napisano 25 Marca 2015 Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 (edytowane) Gry oparte na subskrypcji odpadają. Wole kiedy mają system mieszany, taki zdrowy Free to Play, ale to się zdarza niezwykle rzadko Edytowane 25 Marca 2015 przez Mikelor Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts