Skocz do zawartości

Słuchawki (zestaw) gry/muzyka (~950zł)

Recommended Posts

Witam

Karta dźwiękowa: (Realtek ALC898 Audio Codec) Integra

Przeznaczenie: Gry/muzyka/filmy

do wydania +/- 950zł - max 1100.

Powiem szczerze, ze jestem zielony w temacie słuchawek, naczytałem się żeby nie kupować "plastików" od logitecha czy razera. Poszukuje czegoś uniwersalnego poniewaz jestemn bardzo zapalonym graczem(głownie fps'y) i jednoczesnie lubie podelektować się przy odrobinie basu lub wczuć się w film. Poprzedni zestaw Sennheiser PC350 + asus xonar xense - typowo pod gry, dzwięk płaski, zero basu. Dostałem zwrot ponieważ karta dźwiękowa miała wadę. Nie wiem czy znajdzie sie ktos kto spróbuje sprostać moim wymaganiom :D.

z góry dzięki za sugestie.

Edytowane przez cykablaster

Ziemia powiem tak gram dużo w fosy tak jak ty, ale Lubie tez troszke basu dlatego ja zaufalem licznym testa jakie czytałem i kupilem Kingston hyperx cloud, i tobyl strzał w dziesiątkę słyszę w grach to czego do tej pory nie słyszałem, a jeśli chodzi o glebie basu to miód dla uszu ,natomiast jeśli chodzi o kartę to naradzie jade na integrowanej i sam myślę jaka kupic :)

Pozdrawiam

Przepraszam za błędy odpisywalem z tabletu na szybko

• Popieram 1

Od siebie polecam AKG K551 + Asus Xonar DX + Zewnętrzyny mikrofon (mam Trust Starzz i chwalę). Gram głównie w CS'a GO, wszystko co wokół mnie się dzieje bardzo dobrze słyszę. Jak gram ze znajomymi i im mówię gdzie są wrogowie (np. za ścianą lub na "mid'zie" :) ) to się dziwią skąd to wiem :P

Edytowane przez ooxoo
  • Popieram 2