cykablaster 0 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Witam Karta dźwiękowa: (Realtek ALC898 Audio Codec) Integra Przeznaczenie: Gry/muzyka/filmy do wydania +/- 950zł - max 1100. Powiem szczerze, ze jestem zielony w temacie słuchawek, naczytałem się żeby nie kupować "plastików" od logitecha czy razera. Poszukuje czegoś uniwersalnego poniewaz jestemn bardzo zapalonym graczem(głownie fps'y) i jednoczesnie lubie podelektować się przy odrobinie basu lub wczuć się w film. Poprzedni zestaw Sennheiser PC350 + asus xonar xense - typowo pod gry, dzwięk płaski, zero basu. Dostałem zwrot ponieważ karta dźwiękowa miała wadę. Nie wiem czy znajdzie sie ktos kto spróbuje sprostać moim wymaganiom . z góry dzięki za sugestie. Edytowane 28 Października 2014 przez cykablaster Cytuj Link to post Share on other sites
larson 36 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 ja polecam Creative Labs SB EVO ZX lub SteelSeries Słuchawki z mikrofonem SIBERIA ELITE PRISM BLACK Gaming 1 Cytuj Link to post Share on other sites
borewicz398 3 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Ziemia powiem tak gram dużo w fosy tak jak ty, ale Lubie tez troszke basu dlatego ja zaufalem licznym testa jakie czytałem i kupilem Kingston hyperx cloud, i tobyl strzał w dziesiątkę słyszę w grach to czego do tej pory nie słyszałem, a jeśli chodzi o glebie basu to miód dla uszu ,natomiast jeśli chodzi o kartę to naradzie jade na integrowanej i sam myślę jaka kupic Pozdrawiam Przepraszam za błędy odpisywalem z tabletu na szybko 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cykablaster 0 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Dzięki wielkie chłopaki za sugestie pewnie zdecyduje sie na te Cloud'y i jakaś przeciętna dźwiękówka do tego. A jak z dźwiękiem przestrzennym? podobno pozostawiają wiele do życzenia? Cytuj Link to post Share on other sites
borewicz398 3 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Jeśli chodzi o CS go to sprawdzają się bardzo dobrze, a tam jak wiadomo lokalizacja przeciwników to podstawa pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3643 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 http://gadgets.ndtv.com/tv/reviews/kingston-hyperx-cloud-headset-review-sturdy-build-versatile-performance-574439 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ooxoo 12 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 (edytowane) Od siebie polecam AKG K551 + Asus Xonar DX + Zewnętrzyny mikrofon (mam Trust Starzz i chwalę). Gram głównie w CS'a GO, wszystko co wokół mnie się dzieje bardzo dobrze słyszę. Jak gram ze znajomymi i im mówię gdzie są wrogowie (np. za ścianą lub na "mid'zie" ) to się dziwią skąd to wiem Edytowane 30 Października 2014 przez ooxoo 2 Cytuj Link to post Share on other sites
timii 27 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Asus Xonar DX + Słuchawki Asus ROG Vulcan PRO taki komplet powinien zapewnić Tobie maxymalny komfort podczas gier , oglądania filmów czy słuchania muzyki . 2 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 30 Października 2014 Udostępnij Napisano 30 Października 2014 czy używane układy dźwiękowe wchodzą w grę ? to pierwsze pytanie, drugie czego słuchasz, a 3-masz jakieś preferencje dot. konstrukcji słuchawek ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts