vandal454 0 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Mam problem aby sformatować dysk na którym jest zainstalowany windows, lecz gdy dysk podłączam przez adapter i go uruchamiam talerz obraca się lecz cały czas na adapterze miga przerywane światło i laptop do którego jest on podpięty nie widzi w ogóle partycji. Jest jakaś możliwość sformatowanie go w ten sposób ?. Nie jest to na pewno wina adaptera bo 15 min temu formatowałem inny dysk tym samym sposobem. Edytowane 28 Października 2014 przez vandal454 Cytuj Link to post Share on other sites
Rexlu 170 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Pendrivem chcesz sformatować dysk na którym masz windows? A z czego ma w tym samym czasie być odpalony system? Na pendrive? Nie rozumiem zamysłu. Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 W ogóle ten dysk jest sprawny? A nie możesz go sformatować bezpośrednio w komputerze, z którego został wyjęty? Cytuj Link to post Share on other sites
vandal454 0 Napisano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Nie mam w jaki sposób go sformatować na pc w którym był bo nie działa płyta główna. Dysk jest połączony adapterem USB/SATA do laptopa na tym dysku jest zainstalowany windows 7, a na lapku jest całkiem inny system. Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 nie wiem cz jeszcze aktualne, ale zawsze możesz wyjąć ten dysk z lapka i wstawić ten który chcesz sformatować Cytuj Link to post Share on other sites
vandal454 0 Napisano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Tylko czy dysk te nie jest za duży ? Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 28 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2014 (edytowane) A zdradzisz, jaki to dysk? To światło ma migać, jak zachowuje się, kiedy podłączasz inny dysk? Jak płyta padła to może i dysk. Jeśli wszystko jest sprawne to zobacz, czy dysk widoczny jest w zarządzaniu dyskami i tam można go sformatować. Edytowane 28 Listopada 2014 przez vicodin Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts