UG560 0 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Witam, zamierzam w najbliższym czasie zmienić telefon, lecz nie wiem na jaki. Tematy innych użytkowników jakoś nie przypasowały do moich wymagań Telefon może kosztować do 1200zł, max do 1300zł mój budżet : 1200zł (+/- 100zł) gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : internet/abonament/sklep stacjonarny nówka czy używka : nowy lub używany preferowany rozmiar wyświetlacza : od 4,5" do 5,5" preferowany system mobilny :iOS/android/WP (przyznam, że jestem lekko sceptycznie nastawiony do WP) do czego będę używać urządzenia : szczególnie do internetu i YouTube, SMS, zdjęcia, messenger moje najważniejsze wymagania : płynne działanie, dobra jakość zdjęć, dużo pamięci wewnętrznej, długi czas pracy baterii Chciałbym również, żeby telefon nie był od LG. Mam złe doświadczenia z użytkowaniem ich telefonów... Bardzo dużo korzystam z internetu i YT, więc to jest mi najbardziej potrzebne w nowym telefonie . Z góry dziękuję za wszystkie opinie. Cytuj Link to post Share on other sites
Hardkor 29 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Htc one m7 (w twoim budzecie nowke juz kupi) lub LG G2 Cytuj Link to post Share on other sites
UG560 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Są jeszcze jakieś propozycje prócz HTC? Jak pisałem wyżej telefonu od LG nigdy więcej nie wezmę... Edytowane 27 Października 2014 przez UG560 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Z LG G2 albo Nexusa 5 byłbyś zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
Hardkor 29 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Nexus 5 tez LG. Co cie od nich tak odrzuca? Cytuj Link to post Share on other sites
UG560 0 Napisano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2014 (edytowane) Miałem od nich 3 telefony i z każdym były duże problemy, a na dodatek serwis tylko przywracał ustawienia fabryczne i wymieniał wyświetlacz pod pretekstem rys, których wcale nie było. Znajomi również ciągle narzekali na ich telefony. Edytowane 27 Października 2014 przez UG560 Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Widocznie były to jakieś budżetowe telefony, ostatnio LG bardzo się poprawiło, a w cenie do 1200 zł jednym z lepszych wyborów jest właśnie Nexus 5 i G2. Cytuj Link to post Share on other sites
zaququ 0 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Ja bym brał S5. Nie będę ci wmawiał, że jest za******y i najlepszy, ale z pewnością przerasta Nexusa 5 i G2 w testach i na baterię i bębechowo. Dodatkowo XDA służy pomocą więc aktualizacje to nie problem. Sam teraz chce kupić telefon w tej samej cenie i jednak s5 nie ma sobie równych po paru usprawnieniach. Wgrywasz Custom roma i plujesz w twarz innym Cytuj Link to post Share on other sites
Hardkor 29 Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Minimalne zmiany w porownaniu do S4 z tego co pamietam+ nakladka Samsunga. LG te jak i HTC o wiele lepsze i tansze Nawet bym nie patrzyl ma S5. Cytuj Link to post Share on other sites
kudlatyEOS 301 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Minimalne zmiany w porownaniu do S4 z tego co pamietam+ nakladka Samsunga. LG te jak i HTC o wiele lepsze i tansze Nawet bym nie patrzyl ma S5. Zgadzam się W dodatku do 1200 to można kupić S4 z oficjalną gwarancją który jest słabszy w porównaniu do G2 i N5. Ja bym brał S5. Nie będę ci wmawiał, że jest *****isty i najlepszy, ale z pewnością przerasta Nexusa 5 i G2 w testach i na baterię i bębechowo. Dodatkowo XDA służy pomocą więc aktualizacje to nie problem. Sam teraz chce kupić telefon w tej samej cenie i jednak s5 nie ma sobie równych po paru usprawnieniach. Wgrywasz Custom roma i plujesz w twarz innym Jak byś poczytał o S5 to wiedział byś, że w środku siedzi podkręcony S800 czyli S801. A pisząc, że S5 jest taki ah oh po kilku usprawnieniach można powiedzieć o każdym telefonie, tym bardziej, że S800 da się podkręcić tak samo jak S801 pluć to mogą pisać osoby nie posiadające lagwizz albo posiadające Lumie Cytuj Link to post Share on other sites
UG560 0 Napisano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Wydaje mi się, że pamięć w Nexusie nie wystarczy mi, jak w obecnym telefonie (niestety LG) karta microsd 32GB jest prawie zapełniona przez zdjęcia, muzykę itd. A samsung = TouchWizz, więc średnio mi się to podoba... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts