Karol Żebruń 11 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dziś coś specjalnego dla wszystkich kochających wolność i szaleńczą jazdę. Bo czy może być coś bardziej zwariowanego niż to co możecie zobaczyć na prezentowanym obrazku? No właśnie – skąd pochodzi ów widoczek? Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Z łatwością tego quizu ktoś przesadził Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Prościzna.Ludzie dajcie coś trudniejszego . EDIT: @up.Twój podpis mnie zabił.Przez Ciebie nie będę mógł zasnąć Link to post Share on other sites
rlistek 1 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Wreszcie gra wyścigowa, a nie jakieś durne przygodowe gry Link to post Share on other sites
Adam.O 0 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Łatwizna. Nawet ja ( ) znam odpowiedź. Link to post Share on other sites
-REC-^ 0 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Zbyt trudne to nie było. Link to post Share on other sites
toniek-94 207 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Znam odpowiedz, a co do gry to bardzo fajna z ładnymi widoczkami. Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 W końcu jakaś normalna zagadka Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Czemu ja nie widzę obrazka ? ;f Link to post Share on other sites
AdExS 1 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Prościzna...Znam odpowiedź... Link to post Share on other sites
youth4 0 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Podejrzane są dwie gry, z czego jedna jeszcze nie wyszła. Więc chodzi o tę drugą Link to post Share on other sites
Neo 3 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Ostanio nie wiedziałem co to była za gra. Lecz w tym wypadku znałem odpowiedź. Link to post Share on other sites
xxx4lcx 0 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Nie grałem w grę, ale dobrze wiem co to ) W końcu coś prostszego! a nie jakieś durne przygodówki, albo tandetne strategie ;/ Link to post Share on other sites
tetlian 0 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Trudny quiz. Bo w żadnej grze z quadami nie mogę odnaleźć takiego widoku. Choć jedną podejrzewam bardziej, to jednak pewności nie mam. Edit: Prawo Murphy'ego jednak działa. Miałem 7 gier do wyboru. Jedną z góry odrzuciłem, jako że w nią grałem i nie kojarzyłem takiego widoku. Przez 3 godziny analizowałem screeny z pozostałych sześciu gier i żaden mi nie pasował. Na sam koniec od niechcenia sprawdziłem screeny z gry odrzuconej na samym początku i okazało się, że to właśnie ta gra! Ehhh ten Murphy... Link to post Share on other sites
b1tzz 0 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Trudny quiz. Bo w żadnej grze z quadami nie mogę odnaleźć takiego widoku. Choć jedną podejrzewam bardziej, to jednak pewności nie mam. Edit: Prawo Murphy'ego jednak działa. Miałem 7 gier do wyboru. Jedną z góry odrzuciłem, jako że w nią grałem i nie kojarzyłem takiego widoku. Przez 3 godziny analizowałem screeny z pozostałych sześciu gier i żaden mi nie pasował. Na sam koniec od niechcenia sprawdziłem screeny z gry odrzuconej na samym początku i okazało się, że to właśnie ta gra! Ehhh ten Murphy... Ja spojrzałem na screen i bez zastanowienia mogłem wpisywać odpowiedz... Żadne prawa mi są do tego nie potrzebne! Link to post Share on other sites
Radical 1 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Trudny quiz. Bo w żadnej grze z quadami nie mogę odnaleźć takiego widoku. Choć jedną podejrzewam bardziej, to jednak pewności nie mam. Edit: Prawo Murphy'ego jednak działa. Miałem 7 gier do wyboru. Jedną z góry odrzuciłem, jako że w nią grałem i nie kojarzyłem takiego widoku. Przez 3 godziny analizowałem screeny z pozostałych sześciu gier i żaden mi nie pasował. Na sam koniec od niechcenia sprawdziłem screeny z gry odrzuconej na samym początku i okazało się, że to właśnie ta gra! Ehhh ten Murphy... Masz dużo za dużo wolnego czasu Link to post Share on other sites
Gaja1994 0 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Nie jest to pewnie widok prosto z gry, ale łatwo się domyślić o jaką szaloną grę chodzi:-) Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Arcydzieło graficzne Link to post Share on other sites
tetlian 0 Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Ja spojrzałem na screen i bez zastanowienia mogłem wpisywać odpowiedz... Żadne prawa mi są do tego nie potrzebne! No właśnie bez zastanowienia to trochę ryzykowne. Bo ta gra też mi się jako pierwsza nasunęła na myśl. Ale jak się potem okazało, gier, w których ściga się quadami i o bardzo podobnej grafice powstało dość sporo w ostatnim czasie. Także już taka oczywista ta odpowiedź nie była. Podejrzewam, że gdyby dać screena z jednej z tych innych gier, to i tak z 90% osób odpowiedziałoby tak jak obecnie To mogłoby być ciekawe. Tyle błędnych odpowiedzi... Masz dużo za dużo wolnego czasu Niestety tylko w weekendy Link to post Share on other sites
Neo 3 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Gratulacje Zwycięzcy Link to post Share on other sites
Recommended Posts