Skocz do zawartości

Quiz dla graczy [21.08-22.08]

Recommended Posts

Trudny quiz. Bo w żadnej grze z quadami nie mogę odnaleźć takiego widoku. Choć jedną podejrzewam bardziej, to jednak pewności nie mam.

Edit: Prawo Murphy'ego jednak działa. Miałem 7 gier do wyboru. Jedną z góry odrzuciłem, jako że w nią grałem i nie kojarzyłem takiego widoku. Przez 3 godziny analizowałem screeny z pozostałych sześciu gier i żaden mi nie pasował. Na sam koniec od niechcenia sprawdziłem screeny z gry odrzuconej na samym początku i okazało się, że to właśnie ta gra! Ehhh ten Murphy...

Trudny quiz. Bo w żadnej grze z quadami nie mogę odnaleźć takiego widoku. Choć jedną podejrzewam bardziej, to jednak pewności nie mam.

Edit: Prawo Murphy'ego jednak działa. Miałem 7 gier do wyboru. Jedną z góry odrzuciłem, jako że w nią grałem i nie kojarzyłem takiego widoku. Przez 3 godziny analizowałem screeny z pozostałych sześciu gier i żaden mi nie pasował. Na sam koniec od niechcenia sprawdziłem screeny z gry odrzuconej na samym początku i okazało się, że to właśnie ta gra! Ehhh ten Murphy...

Ja spojrzałem na screen i bez zastanowienia mogłem wpisywać odpowiedz... :wariat: Żadne prawa mi są do tego nie potrzebne!

Masz dużo za dużo wolnego czasu :wariat:

Ja spojrzałem na screen i bez zastanowienia mogłem wpisywać odpowiedz... :) Żadne prawa mi są do tego nie potrzebne!

No właśnie bez zastanowienia to trochę ryzykowne. Bo ta gra też mi się jako pierwsza nasunęła na myśl. Ale jak się potem okazało, gier, w których ściga się quadami i o bardzo podobnej grafice powstało dość sporo w ostatnim czasie. Także już taka oczywista ta odpowiedź nie była. Podejrzewam, że gdyby dać screena z jednej z tych innych gier, to i tak z 90% osób odpowiedziałoby tak jak obecnie :) To mogłoby być ciekawe. Tyle błędnych odpowiedzi... :)

Masz dużo za dużo wolnego czasu :rudolph:

Niestety tylko w weekendy ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...