AK-47 1 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Jak w temacie. Ważne jest dla mnie, aby była jak najlepsza jakość obrazu. Wejście PC. 3D nie potrzebuję. Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Moj kuzyn kupił z 2 tygodnie temu takiego dokładnie Samsunga. Nie widze tylko tego złącza PC.. Cytuj Link to post Share on other sites
schlafrock 12 Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Broń Boże nie kupuj LG - dramat obraz nieostry, pasy pionowe na ekranie, nie ustawisz odpowiedniego kontrastu, obraz pulsuje, chodzą morki , HD to porażka - miałem Sony i zachciało mi się wymienić - najgorsza decyzja jaką mogłem podjąć, podaję nr tel - jeśli chcesz więcej szczegółów - 608808888 pozdrawiam paweł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts