lukaszo82 0 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Witam serdecznie, mam problem z kartą graficzną którą dostałem jako nową po reklamacji starej. Od kilku dni karta nie obsługuje funkcji directx po wejsciu w dxdiag/ekran Przyspieszenie directdraw : Niedostępne Direct3d : Niedostępne Przyspieszenie teksturowania AGP : Niedostępne A co związku z tym idzie komputer nie włącza żadnej gry. Utrzymuje się to do zainstalowania sterowników karty graficznej na nowo. Wszystko wraca do normy gry chodzą bez zarzutu jak wcześniej do momentu ponownego włączenia komputera gdzie problem się powtarza. Dodam że poprzednią kartę reklamowałem z tego samego powodu . Proszę o pomoc czy ktoś z was miał podobny problem nie bardzo mi się uśmiecha po raz kolejny oddawać kartę na reklamację i czekać kilka tygodni na łaskawą odpowiedź. Moja konfiguracja. intel i5 4670k Płyta gigabyte Z87-HD3 zasilacz 700 watt 8 gb ramu Karta graf. Asus Radeon R9 280 DirectCU II 3 gb Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Niuniek7 Napisano 20 Października 2014 Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Od kilku dni karta nie obsługuje funkcji directx po wejsciu w dxdiag/ekran a wczesniej było ok na tej karcie? Cytuj Link to post Share on other sites
bolek_sko 2 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 R9-tki strasznie sypią się reinstal systemu jesli nie pomoże odesłał bym ją spowrotem jak najszybciej albo sprzedaj i celuj w cos innego . Cytuj Link to post Share on other sites
lukaszo82 0 Napisano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Wcześniej było wszystko ok karta działała 100% a wczesniej było ok na tej karcie? Tak było ok przez ok 3 tyg Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 21 Października 2014 Udostępnij Napisano 21 Października 2014 zasilacz 700 watt Co to za zasilacz? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts