Abizer 241 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam. Pobrałem sobie aplikację remote desktop na lumię 920. Po wpisaniu nazwy komputera, nazwy użytkownika oraz hasła i próbie połączenia wyskakuje kominikat, że sesja została zakończona z powodu błędu, kod 0x507. Co może być przyczyną? Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Spróbuj wpisać ip komputera. Sam przed chwilą sprawdziłem i aplikacja działa poprawnie. tutaj masz mały tutorial Cytuj Link to post Share on other sites
Abizer 241 Napisano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wpisałem ip komputera, dalej ciągle błąd 0x507 :\ Hm... Pobrałem sobie inną, trialową aplikację, która łączy się w podobny sposób (remote desktop od Topperware) i działa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts