libreq 0 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Siemka Jak możecie sprawdzcie ten zestaw http://www.morele.net/inventory/info/gWtpYp/ Obudowa silentiumpc regnum l50 Grafa Asus Gtx 285 Dodam jeszcze że zasilacz zamawiałem wczesniej gdyż mój wczesniejszy nie uciągnął gtx którego kupiłem po okazyjnej cenie 100 zl Ps nie kupujcie na stronie esc.pl gdyż zasilacz przyszedł z obdartymi i wgniecionymi elementami a chłodzenie (nie moje) popękany wiatraczek, dalo sie skleić, Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
mordrag87 71 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Weż sobie fera 2 na tego proca nie trzeba aż tak nmocnego . Płytkę na gigabyte b85m-d3h ( 4 sloty ram , radiator na sekcji podwójny bios) Cytuj Link to post Share on other sites
libreq 0 Napisano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2014 własnie martwiła mnie ta sekcja zasilania, na yt ogladałem ze daje rade na stabilne 4,5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts