Matiss0510 0 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 (edytowane) Witam, sprawa wygląda następująco: - Otóż miałem wirusa, i chciałem go zwalczyć różnymi sposobami, próbowałem znaleźć to złośliwe oprogramowanie w odinstalowywaniu programów , znalazłem jedno które było bez producenta i z dziwnym początkiem bodajże 'VIA', zaznaczyłem aby to odinstalować. Niestety zorientowałem się że usunąłem coś potrzebnego za późno, nagle przestała działać myszka, klawiatura i zauważyłem że lampka pada się nie świeci. Zrestartowałem komputer, a teraz nie jestem w stanie się zalogować już do niego, bo nic nie działa. Działa klawiatura tylko w biosie. Czy jestem w stanie to jakoś naprawić, zalogować się? Edytowane 19 Października 2014 przez Matiss0510 Cytuj Link to post Share on other sites
FightMaker 76 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Usuwając "VIA" usunąłeś sterowniki od płyty głównej (producent VIA). Trzeba je ponowie zainstalować. Próbowałeś tryb awaryjny? Jeżeli nic nie działa, to pozostaje format. Swoją drogą, nie ma to jak usuwać wirusy przez panel dodaj/usuń. Cytuj Link to post Share on other sites
Matiss0510 0 Napisano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Tryb awaryjny nie działa. Jestem w stanie zainstalować te sterowniki, mimo opisanej sytuacji? I tak, wiem, ale w tamtym momencie chciałem spróbować wszystkiego, i nie myślałem że może być taki rezultat .. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts