piszczala95 1 Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) Witam, gram caly czas w BF4 ale dla odskoczni pogralbym sobie w cos innego, Mam 3 wybrane gry ale nie wiem po prostu ktora z nich wybrac, AC: Black flag, The last of us czy moze NFS rivals? Co prawda kazda gra to inny gatunek ale nie wiem co wybrac po prostu. Chyba ze znacie jakas inna fajna gierke gdzie mozna wbijac lvl itp.?Z wielka checia kupilbym sobie Drive Club ale w recenzjach mowia ze to porazka Edytowane 16 Października 2014 przez piszczala95 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Wbijać lvl możesz w Destiny. Z tych co podałeś bierz TLoU. Assasina kupisz potem za grosze jak wyjdzie Unity. Prawdopodobnie pojawi się także w plusie jak to było z poprzednimi częściami. Rivals mam i mogę Ci puścić, podaj tylko granicę jaką możesz zapłacić Ale nie jest to dobra gra. Typowa arcadówka EA. Cytuj Link to post Share on other sites
piszczala95 1 Napisano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Mieszkam w Szwecji A Drive Club? To bedzie TLoU skoro tak piszesz Chociaz z drugiej strony mam wielka ochote w jakies wyscigi pograc. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 wyscigi na ps4 to tylko DC - NFS gorszy Aleja bym polecił zapoznać się z TLOU - Epickie Cytuj Link to post Share on other sites
piszczala95 1 Napisano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Okej to wezme TLoU, dzieki za szybkie odp. a DC nie warto ew. po TLoU? Pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 DC trzeba poczekać na dlc z waunkami pogodowymi, naprawę psn oraz patch z AI przeciwników. Obecnie to GranTurismo3 z ładną grafiką. Nawet dźwięki zderzeń kartonowe jak w GT Cytuj Link to post Share on other sites
piszczala95 1 Napisano 16 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Czy to prawda ze jezeli kupie pudelkowe tlou w Szwecji to nie bede mial j.polskiego w grze? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Na 99% będzie pl Ale zawsze jest ten 1% Cytuj Link to post Share on other sites
piszczala95 1 Napisano 17 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2014 To jak nie bedzie po polsku to brac ac: black flag czu nfs rivals? nie mlge sie zdecydowac.. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 akurat TLOU ma za******y dubbing PL wiec lepiej sprawdzić Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Fakt, nie dość, że gra świetna to dubbing naprawdę na poziomie. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Pograem w TLOU to z przyjemnością słuchałem przerywników i dialogów odpaliłem Infamous SS to rzygłem po 5 minutach tym miernym poziomem polonizacji Cytuj Link to post Share on other sites
Malibu 10 Napisano 17 Października 2014 Udostępnij Napisano 17 Października 2014 (edytowane) Bierz The Last of Us, bardzo dobra fabuła i bardzo przyjemnie się gra. Polecam też wziąć Infamousa SS, używki tanio wychodzą. Edytowane 17 Października 2014 przez Malibu Cytuj Link to post Share on other sites
piszczala95 1 Napisano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Niestety nie wzialem, w sklepie powiedzieli mi ze ta gra bedzie raczej po szwedzku? Bf4 normalnie mam po polsku, jaka gra bedzie miala napewno polski bo bf4 to dobry tytul wiec dlatego byl tam pl. Nfs rivals moze? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ja miałem FIFA 14 z Francji - na pudełku po francusku - napisane też , że język Francuski a odpaliłem grę i po polsku - Gry multi odpalają się zawsze w tym języku jakie jest ustawione menu konsoli Oni nie tłoczą gier tylko dla jednego regionu bo to pieniądze ogromne płyta BD pozwala zamieścić tyle danych, że nagrywają parę języków a raz Ja obstawiam, że TLOU jest także po PL Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ja też kupuje w Szwecji i z tymi grami to jest różnie. Jedna ma język polski inna już nie. Teraz np. kupiłem stronghold: crusader II i nie ma pl. TLOU na ps3 nie było pl. Cytuj Link to post Share on other sites
piszczala95 1 Napisano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2014 (edytowane) To nie zle.. Nie bede ryzykowal pieniedzy bo jak bd po sv to nie zagram, ale moze ten nfs rovals by byl po pl?Bardzo chetnie bym juz sobie w cos dzis zagrl.. Kurde, wszedlem na szwedzkie allegro i napisalem do typa co mial ps4 i nfs rivals, i zapytalem go czy moglby na polski jezyk zmienic i zobaczyc czy w grze sie zmieni, ale odpisal mi ze w nfs ma tylko szwedzki, dunski, norweski, finski Edytowane 18 Października 2014 przez piszczala95 Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 18 Października 2014 Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Szczerze, to nie mam pojęcia czy będzie pl. Cytuj Link to post Share on other sites
piszczala95 1 Napisano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Ludzie mi posprawdzali i ani TLoU nie jest po polsku ani NFS Rivals, jedyna nadzieja to moze jeszcze Assasin 4 bedzie po pl, znany tytul takze miejmy nadzieje Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts