mateuszek 110 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 witam witam, proszę o pomoc, może ktoś wie lub poleci mi coś lepszego :ddd chodzi o to że jakoś przez wigilią 2013 oglądałem serial the walking dead z lektorem pl na takiej fajnej stronę , płaciło się jakiś ~7-8 zł za tydzień, obejrzałem chyba z 3 sezony ale potem nie miałem czasu i jakoś wyszło że całkiem o tym serialu zapomniałem, ale że właśnie wychodzą nowe odcinki sezonu 5 () postanowiłem do niego powrócić, lecz nie mogę znaleźć tamtej strony, i pamiętam że wtedy też długo jej szukałem może ktoś kiedyś też oglądał na niej i pamięta jak sie nazywa ? , pamiętam tylko że miała jakąś dziwną nazwę która z pozoru nie świadczyła o stronie z serialami, albo ma może ktoś jakąś fajna stronkę na której mogę własnie oglądnąć se twd z lektorem ? może być i płatna tylko nie np 50 zł za miesiąc ;p ( tylko nie strefawalkingdead.pl bo tam chyba 1 na 10 odc jest z lektorem ;D ) Cytuj Link to post Share on other sites
Spoks 11 Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 iitv? można oglądać za darmo, ale reklam jest tyle że chyba lepiej zapłacić... Cytuj Link to post Share on other sites
sirocco 10 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 alekino.tv kinoman.tv Cytuj Link to post Share on other sites
kajametro 20 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Możesz zajrzeć sobie tutaj: http://tvline.pl/ Wprawdzie nie są to seriale online ale można tam obejrzeć filmy bez rejestracji oraz oglądania tych wkurzających reklam ( których obecnie jest pełno wszędzie). Ogólnie stron jest sporo ale na wielu wymagają płacenia smsami ( co absolutnie odradzam z uwagi na to,że często potrafią na nich naciągnąć na niemałą kasę). Cytuj Link to post Share on other sites
Draakul 24 Napisano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 ekino.tv wyszukujesz interesującą Cię pozycję, klikasz, wybierasz hosting i oglądasz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts