FightMaker 76 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Cześć Zakułem monitor Philips 234E5QSB. Kupiłem go jako nowy od pewnego użytkownika. Jedynie nie miał być dodawany oryginalny karton i instrukcje obsługi.Na matrycy (wyświetlaczu) mam taką jakby folię. Nie zachowuje się ona jak zwykła folia i jest raczej przyjemna w dotyku. Nie "łapie" również odcisków palców, jednak widać, że to nie jest szkło/plastik. Da się również przy brzegach monitora zauważyć, że coś jest naklejone na matrycy.Próbowałem ją zerwać paznokciem, ale nie schodzi, a rwać na siłę nie będę, bo mogę coś uszkodzić.Pytanie brzmi, czy można ją bezpiecznie próbować zrywać, czy jest to jakaś integralna część monitora i nie powinienem tego ruszać. Czy może powinien być sam plastik/szkło i nie powinno być żadnej dodatkowej folii, czy jakiegoś innego materiału.Nie mam żadnej instrukcji, więc nie wiem, co powinienem zrobić.Proszę o pomoc.Czekam na odpowiedź.Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 to jest najprawdopodobniej pokrycie AG Cytuj Link to post Share on other sites
FightMaker 76 Napisano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Czyli nie ruszać tego? Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 14 Października 2014 Udostępnij Napisano 14 Października 2014 nie ruszać Cytuj Link to post Share on other sites
FightMaker 76 Napisano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Ok, dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts