myfos 2 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witam.Słyszałem różne opinie o sprzęcie MSI i nie wiem czy jest to firma godna polecenia. Jakie macie doświadczenia z sprzętem MSI? Cytuj Link to post Share on other sites
zuforr 242 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 A jakie produkty masz na myśli? Laptopy, karty graficzne , płyty główne?GPU - moim zdaniem ok Laptopy - średnio dość gorące A płyty to zależy wszystko od modelu ale raczej w miarę Cytuj Link to post Share on other sites
myfos 2 Napisano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Chodzi mi o ich wszystkie produkty. Mam kartę graficzną od MSI kilka miesięcy i jest w porządku, ale nie wiem jak będzie za kilka miesięcy. Cytuj Link to post Share on other sites
Cygg 65 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Mam r9 270x od MSI i jestem zadowolony. Karta cicha, nie grzeje się. Cytuj Link to post Share on other sites
Sergeytrampampam 0 Napisano 23 Października 2014 Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Ja mam MSI CR70 na i5. Ale bardzo dobry komputer. Naprawdę cieszę się że wybrałem to, a nie Lenovo jak doradzali mnie koledzy. Kupował go w czasie kiedy był jeszcze trochę droższy od Lenovo z podobnymi cechami, a teraz myślę o zakupie GX60, ponieważ jestem fanem MSI, i już raczej nie odejdę od tego.Kto co myśli o GX60??? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts