Bombel97 0 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Witam, dziś postanowiłem podłączyć drugi monitor do mojego komputera. Gdy odpalam BF3 na jednym monitorze to drugi mi się wyciemnia a gdy minimalizuję grę to drugi normalnie pokazuje pulpit. Jak skonfigurować monitory tak aby na jednym była np. gra a na drugim cały czas przeglądarka lub po prostu pulpit. A drugie pytanie: Czy podłączenie drugiego monitora wpływa na wydajność kompa? Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
FightMaker 76 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 (edytowane) DisplayFusion, niestety płatny. A drugie pytanie: Czy podłączenie drugiego monitora wpływa na wydajność kompa? Wpływa w znacznym stopniu, jeżeli na obu jest wyświetlana gra (z wyjątkiem, gdy obraz jest powielany), oraz z niewielkim na pulpicie. Edytowane 11 Października 2014 przez FightMaker Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts