GreQonE 3629 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie czytalem calego tematu, ale ktos tutaj polecal zestaw z integra. Otoz stanowcze NIE na cos takiego. Jezeli pracujesz w PS to potrzebujesz miec wsparcie CUDA, dlatego zastanow sie nawet nad najtansza karta obslugujaca ten standard. Cytuj Link to post Share on other sites
argawen 0 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jozio, a co ma CUDA do OpenGL ? Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jozio, a co ma CUDA do OpenGL ? System photoshopa pracuje w oparciu o OpenGL ? A między innymi takie opcje jak : -Vertical Sync - 3D Interaction Acceleration - Force Bilinear Interpolation Cytuj Link to post Share on other sites
Yezos 0 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 CPU: Athlon 440 ~260 Athlon do programów graficznych? I to 3 rdzeniowy? Wydaje mi się że 4 rdzenie by sie przydały, a najlepiej to te 6rdzeniowe 1055t czy jakos tak, ale to tylko moje zdanie Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 a najlepiej to te 6rdzeniowe 1055tA jeszcze lepiej Quada od Intela. Każdy wie, że Intelowskie proce są dużo wydajniejsze od AMD Cytuj Link to post Share on other sites
Yezos 0 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 a najlepiej to te 6rdzeniowe 1055tA jeszcze lepiej Quada od Intela. Każdy wie, że Intelowskie proce są dużo wydajniejsze od AMD Tak, tylko musiał by jeszcze dołożyć trochę wiecej. Bo pasowało by i7 z HT i Droższa płyta, a 6 rdzeni/wątków to nie 3 od athlona. Cytuj Link to post Share on other sites
argawen 0 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 System photoshopa pracuje w oparciu o OpenGL ? A między innymi takie opcje jak : -Vertical Sync - 3D Interaction Acceleration - Force Bilinear Interpolation Zgadza się. Ale to ma nawet moja stara karta ATI 1300. Po prostu obsługuje OpenGL 2.0. A nie ma CUDA. Cytuj Link to post Share on other sites
Jozio 28 Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 System photoshopa pracuje w oparciu o OpenGL ? A między innymi takie opcje jak : -Vertical Sync - 3D Interaction Acceleration - Force Bilinear Interpolation Zgadza się. Ale to ma nawet moja stara karta ATI 1300. Po prostu obsługuje OpenGL 2.0. A nie ma CUDA. No to niech obsłuży to płynnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts