Pan_Człowiek 0 Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witam szukam informacji gdzie kupic laptopa na terenie Belgii, Holandii? Media markt? Czy są jakieś lepsze sklepy z elektroniką w tych krajach? Laptop ma być multimedialny z dobrą kartą graficzną i jakąś karta dźwiękową (o ile takie są) ma głównie służyć do gier i jako odtwarzacz muzyki podlączony do glosnikow 5.1. Kolor i firma są obojętne.Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 10 Października 2014 Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Dobra Panie Człowieku ( ) : jeżeli pytasz o poradę to uzupełnij to (uwzględniając dokładne zastosowanie czyli w twoim przypadku gry - offline, online, najnowsze tytułu, może trochę starsze itd). Może Amazon ? Cytuj Link to post Share on other sites
Pan_Człowiek 0 Napisano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Dobra Panie Człowieku ( ) : jeżeli pytasz o poradę to uzupełnij to (uwzględniając dokładne zastosowanie czyli w twoim przypadku gry - offline, online, najnowsze tytułu, może trochę starsze itd). Może Amazon ? Więc uzupełniam do gier online (dota2, wow cs go) i dobrze by bylo gdyby dało sie odpalic gta V na minimalnych chociaz Amazonu nie sprawdzałem ale i tak nie znam sie na procesorach i kartach graficznych Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Chodziło mi o to : http://forum.benchmark.pl/topic/79285-jak-poprawnie-sformułować-prośbę-o-doradzenie-laptopa/ (mój błąd). Na razie brak informacji o wymaganiach GTA V. Szukaj czegoś z procesorem najlepiej i5 (z końcówką M, QM) lub i7 (ta sama końcówka). Może być przykład z Polskich sklepów ? Cytuj Link to post Share on other sites
Pan_Człowiek 0 Napisano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Chodziło mi o to : http://forum.benchmark.pl/topic/79285-jak-poprawnie-sformułować-prośbę-o-doradzenie-laptopa/ (mój błąd). Na razie brak informacji o wymaganiach GTA V. Szukaj czegoś z procesorem najlepiej i5 (z końcówką M, QM) lub i7 (ta sama końcówka). Może być przykład z Polskich sklepów ? Spoko mogą być i polskie Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 11 Października 2014 Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Myślę,że Lenovo Z510 z i7 będzie w sam raz. Ewentualnie dopłacić do Lenovo E540 z i7 i gt 740m. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pan_Człowiek 0 Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Myślę,że Lenovo Z510 z i7 będzie w sam raz. Ewentualnie dopłacić do Lenovo E540 z i7 i gt 740m. Dzięki mistrzu za pomoc Myślę,że Lenovo Z510 z i7 będzie w sam raz. Ewentualnie dopłacić do Lenovo E540 z i7 i gt 740m. A ten http://www.morele.net/laptop-msi-gp70-leopard-pro-2pf-074xpl-645549/ ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kac2per1 649 Napisano 12 Października 2014 Udostępnij Napisano 12 Października 2014 O ile podzespoły i temperatury są ok to już wykonanie leży ... i kwiczy. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrme 4 Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Ja akurat posiadam GP70 i wykonanie jak najbardziej jest dobre. Kadłubek jest zgrabny i ładnie zmatowiony Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts