martinez86 0 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Mam drukarkę Canon Pixma MP250 i po wydrukowaniu 300stron skończył się czarny tusz. Możecie polecić jakiś w miarę dobry zamiennik lub napełniacz? Jestem kompletnie zielony jeżeli chodzi o wybór czegokolwiek w tym zakresie. Cytuj Link to post Share on other sites
Imba_ 3 Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 poczytaj o tej drukarce czy dobrze toleruje zamienniki. Sa drukarki ktore swietnie dzialaja z zamiennikami jak moj dcp-385c jednak sa tez i takie ktorym sie nawet nie oplaca... canony z tego co pamietam maja stosunkowo tanie tusze a do niektorych modeli nawet zamienniki drozsze od orginalow Cytuj Link to post Share on other sites
martinez86 0 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Oryginalny tusz kosztuje ponad 60zł. Drukarkę kupiłem za 150 czyli normalka:) Poszukam informacji, napewno ktoś już miał taki problem... Cytuj Link to post Share on other sites
Imba_ 3 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 wpisz na allegro sobie tam jest masa zamiennikow. po 5 zl nawet czasem Cytuj Link to post Share on other sites
martinez86 0 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Faktycznie są. Kupię i zobaczę co z tego będzie:) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts