BartesWZL 9 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Witam, w nocy (z wczoraj na dzisiaj) podłączyłem SIII do ładowania rano o godz 7.30 spojrzałem na telefon a tam ukazało się naładowanie bateri tylko w 47%. Dziś też podłączyłem baterie i od 20min stoi na 2% co mogło się stać że tak się dzieje? Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ładowanie z gniazdka ładowarką? Zobacz co się będzie działo jak podłączysz po ładowanie z pc przez usb. Cytuj Link to post Share on other sites
BartesWZL 9 Napisano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Podłaczyłem pod usb i wciagu 5min 4%... Troche dziwne. Znalazłem inna kostke od xperi zobaczymy czy cos to da. Cytuj Link to post Share on other sites
huckinCharlie 823 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ładowarka uwalona musi być czy coś. Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 7 Października 2014 Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Na innym kablu spróbuj miałem podobnie z n7000 Cytuj Link to post Share on other sites
MaLe ZlO 0 Napisano 8 Października 2014 Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Mam ten sam problem kupilem nawet nowa baterie custom kernel zmiana napiecia i nic chyba gniazdo usb jakos zostalo uszkodzone Cytuj Link to post Share on other sites
BartesWZL 9 Napisano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Możliwe że masz gniazdo zepsute, Ja wymienilem ladowarke i jest wszystko okej Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts