DIXON 4 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 no i wynik odpowdni do sprzętu Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 11 Września 2010 Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Po podkręceniu proca który trochę ogranicza 2 gtx 460 w sli swoim taktowaniem doszło by pare tysięcy punktów Cytuj Link to post Share on other sites
pawelw123 0 Napisano 13 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Aha rozumie a na ile moge podkręcić procka przy moim chłodzeniu tak aby było optymalnie? Cytuj Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 13 Września 2010 Udostępnij Napisano 13 Września 2010 4 ghz przy w miare dobrych tempach powinno pójść.I swoje 460 kręć bo aż szkoda je na stockowych ustawieniach trzymać. Cytuj Link to post Share on other sites
pawelw123 0 Napisano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ok dziękuje wszystkim za odpowiedzi a mam jeszcze dwa pytania... mam czytnik kart pamięci w kompie i nie działa... próbowałem wkładać karty i pendrive ponieważ ten czytnik ma również wejście USB i nic nie czyta próbowałem wpinać go w inne gniazdo na płycie głównej i nic... znaczy dioda na czytniku świeci sie ale nic nie czyta... czego to może być wina? sterowników? a drugie pytanie dotyczy przycisku Turbo na obudowie... mam trzy przyciski na obudowie kompa pierwszy to STOP-świeci sie na niebiesko drugi to CRUISE- również świeci sie na niebiesko a trzeci to TURBO- i on świeci się na czerwono do czego one służą? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 16 Września 2010 Udostępnij Napisano 16 Września 2010 sprawdz czy podlaczyles do plyty powinno byc wszystko napisane w instrukcji Cytuj Link to post Share on other sites
pawelw123 0 Napisano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam ponownie odgrzebuje temat ponieważ mam problem od jakiegoś czasu gram w civilization5 no i po chwili grania (czyli jakieś 5-10tur czasami troszkę więcej)wywala mnie do windowsa i wyskakuje bląd krytyczny ze sterownikiem graficznym czy jakoś tak... a czasami resetuje się komputer... i z ciekawości zainstalowałem speedfan i sprawdziłem temperaturę gpu i jak zaczynam grać w tą gre to temperatura dochodzi do jakiś 75 stopni i pojawia sie obok ten płomyczek... jakie powinny być temperatury geforce 460 w sli? Zrobiłem screen z speedfun oto link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d4c ... 06885.html Cytuj Link to post Share on other sites
pawelw123 0 Napisano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witam pomorze mi ktoś? zauważyłem że jedna z kart grzeje się bardziej... jak włączę gre z directx 9 a nie 11 to grzeją sie troche wolniej ale i tak po jakimś czasie jedna z kart dochodzi do 75stopni w ogóle te karty w sli są bardzo blisko siebie między nimi jest szparka może z 4mm a nie moge dać dolnej na niższy slot ponieważ blokuje mi zasilascz który jest na dole... co mam w takiej sytuacji zrobić? z góry dzieki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 9 Marca 2011 Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 "Witam ponownie dzisiaj robiłem test w 3DMark06 i wyszło mi niecałe 20000 co sądzicie o tym wyniku?" wg mnie coś jest nie tak bo jak taki wynik wyciskam na swoim kompie (phenom 4x3,7Ghz) z jednym gtx 460 i to 768mb no ale to tylko moje odczucia, może to wina tego że masz wszystko na standarowych taktach chociaż mimo wszystko to wg mnie słabiutki wynik jak na i7 i SLI gtx 460 Cytuj Link to post Share on other sites
pawelw123 0 Napisano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 "Witam ponownie dzisiaj robiłem test w 3DMark06 i wyszło mi niecałe 20000 co sądzicie o tym wyniku?" wg mnie coś jest nie tak bo jak taki wynik wyciskam na swoim kompie (phenom 4x3,7Ghz) z jednym gtx 460 i to 768mb no ale to tylko moje odczucia, może to wina tego że masz wszystko na standarowych taktach chociaż mimo wszystko to wg mnie słabiutki wynik jak na i7 i SLI gtx 460 A jak myślisz czego to może być przyczyna? Cytuj Link to post Share on other sites
lukyeti 2221 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 wg mnie jedna karta leci w kulki i sobie śpi i nie jestem specem od SLi bo na oczy tego nie widziałem ale chyba sa jakieś specjalne sterowniki do SLI http://www.nvidia.com/object/nvidia-mul ... river.html są tutaj koledzy co wiedzą w tym temacie więcej niech Ci pomogą może coś z tych poradników ci pomoże http://www.nvidia.pl/object/sli-technol ... to-pl.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts