Firen 0 Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Witam Ostatnio rozglądam się za szczypcami do wyciągania klawiszy z klawiatury. Wiem, że takie coś istnieje, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Z trwogą obserwuję drobiny zalegające się między klawiszami mojego sprzętu a nie chciałbym ich katować "domowymi sposobami". Pomoże ktoś linkiem ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie ernorator 3643 Napisano 5 Października 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 (edytowane) http://www.3kropki.pl/p/king-mod-keycap-remover-czarny.html Pasuje do klawiatur z keycapsami w standardzie cherry mx nie wiem jak z resztą bo nie podałeś do jakiej klawiatury. Edytowane 5 Października 2014 przez ernorator 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Firen 0 Napisano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Natec RX88 MX Black powinny pasować Dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts