JARO281985 0 Napisano 5 Października 2014 Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Siemaka Mam pytanie . Otóż mam problem z synchronizacją plików w One drive . Otóż kiedy kliknę z paska ikonkę chmury to wyświetla się też znaczek wykrzyknika . Błędnie się logowałem kilka razy na konto Microsoftu , ale po tych kilku nie udanych próbach zresetowałem hasło włączyłem dwuetapową weryfikację i ogólnie jest tak że wchodząc na stronę live.xbox.com/pl i inne microsoftu z przeglądarki loguję się przy pomocy stałego nicku i nowego hasła . Drażni mnie ten one drivre że ciągle nie mogę się do niego zalogować . Macie może jakiś pomysł?? A druga sprawa to nie mogę uruchomić "ustawień komputera" Klikam znaczek windows + I z klawiary , ikonka ustawień pokazuję się na dwie sekundy (zębatka jak na smart fonie z windowsem na pokładzie np po zakończonej aktualizacji) i przysłowiowa du*a zbita bo do pulpitu mnie wywala... Cytuj Link to post Share on other sites
JARO281985 0 Napisano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2014 dzięki wszystkim za pomoc... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts