proforma95 2 Napisano 4 Października 2014 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Witam. Mam wielki problem z sansa clip +. Pewnego dnia nie chciała się ona w ogóle włączyć. Poszperałem w internecie i wyczytałem, że trzeba zrobić hard reseta. Przytrzymałem przycisk włączenai i blokady przez 30 sekund, po czym moja sansa odżyła. Podłączyłem ją do kompa i czasami komputer łapał co jest na dysku, czasami nie. Zrobiłem więc pare formatów, potem nie było można ich robić. Wszystko się pomieszało, teraz nawet komp nie wykrywa sansy. Gdy ją włączam po hard resecie bo inaczej się nie da mam taki oto problem. Jest tylko ten znaczek i nic dalej się nie dzieje. WIecie może co zrobić? Próbowałem ją otworzyć jednakże nie udaje mi się to. Jestem w kropce. Soft siadł czy coś? Sam nie wiem.otworzylem sanse ale wszystko wyglada ok. do zamknięcia. Nerwy nie wytrzymały.http://images.tinypic.pl/i/00582/vn76uffdk3kx_t.jpg 1 Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 4 Października 2014 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 (edytowane) hmmm a wystarczyło ROCK BOX wrzucić A co do problemu to niezbyt rozumiem szukasz kogoś kto Ci kupi nową czy co??? Sklej i wrzuć customa będziesz zadowolony Edytowane 4 Października 2014 przez RafiXll Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts