piotrekk5 0 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Witam, mam w planie kupić pierwszego smartfona dla siebie i z tego co przeglądam tak do 400zł z ekranikiem 4,5cala rzuciły mi się w oczy te 2 modele. Czy coś możecie powiedzieć więcej o nich, może ktoś z was ma już taki, przy tym Prestigio czytałem, że jest problem z smsami i nie można spokojnie napisać.Co polecacie, który telefon? Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 W tej cenie poleciłbym Nokię Lumię z uwagi na płynny system. Android będzie powolny, będzie zacinał, mulił - nie będziesz zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrekk5 0 Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Myślałem też nad Lumią 520 ale jedyna rzecz nad którą sie zastanawiam to, że nie można ustawić tapety na całym ekranie tylko w kafelkach wyświetli mi się to zdjęcie? Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Na WP8.1 tapeta jest pod kafelkami Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Dokładnie - kafle są przeźroczyste a tapeta jest pod nimi - to jedna opcja, druga to "pokrycie" Kafli tapetą. Cytuj Link to post Share on other sites
piotrekk5 0 Napisano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2014 (edytowane) Czy to będzie wyglądać tak jak na tym zdjęciu http://1.bp.blogspot.com/-XR5wG85AsfQ/U2kGV2ohNKI/AAAAAAAACzs/mJgcXK0ADRU/s1600/windows+phone+8.1.png Czy może da się ustawić w Lumi 520 zdjęcie bez podziału z tymi kafelkami tylko całe jedno zdjęcie jako tapeta niepodzielone niczym Edytowane 3 Października 2014 przez piotrekk5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts