jedrzej20 0 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Cześć, od kilku dni moja dziewczyna ma problem z internetem. Chociaż pewni tego nie jesteśmy, czy jest to wina internetu. Otóż grając w różne gry online - archeage, aion itd. kickuje ją ale internet ma nadal, ja podejrzewam że jest to jakaś infekcja lub przerwanie łącza na ok. 1 sekundę. Jakieś porady co zrobić? Nie chce dzwonić do dostawców internetu i jak debil mówić że internet działa, ale w grach mnie kickuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Remus 60 Napisano 4 Października 2014 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 skorzystaj z polecenia ping , w składni ping (numer ip serwera gry) -t , po minucie wciśnij ctrl+c i wyświetli Ci ile masz lost pakietów, w zależności od serwera może być ustawione że np 10 % lost pakietów i juz dostajesz kicka, albo po prostu masz third part software i kikują Cie za botowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts