Kolsky1979 3 Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Witam Obecnie jestem posiadaczem Lumi 930 którą nabyłem wczoraj Dzisiaj wpadł mi w oko telefonik k zoom i nie wiem czy nie zamienić właśnie na niego. Czy ktoś miał z nim do czynienia? Przypomnę że mój priorytet to zdjęcia i filmy. Zdjęcia w RAW nie są mi potrzebne a foty robię zazwyczaj metodą - wyciągam tel i cyk !! W Lumi jednak trzeba trochę się pobawić Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 29 Września 2014 Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Zostaw sobie Lumię a dokup jakiś porządny kompakt - duzo lepszej jakości nie będziesz mial - Lumia 1020 jest lepsza, ale prawdziwą jakość pokazuje w RAW'ach, które "wywołujemy" Coś mi się wydaje, że Tobie to jest potrzebny porządny aparat kompaktowy lub tańsza lustrzanka a nie smartfon. Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2014 nie no właśinie nie chcę chodzić z dwoma urządzeniami Dlatego szukam telefonu który by łączył te dwa elementy. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ten telefon jest ohydny IMO. W Lumi jednak trzeba trochę się pobawić Co masz na myśli? Przytrzymujesz spust migawki i aparat się włącza i od razu możesz zrobić zdjęcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2014 a tam ohydny, o gustach się nie dyskutuje Ale fakt plastik z tyłu wygląda tragicznie hehe To mam że na Lumii żeby zrobić mega wypas super hiper zdjęcie trzeba troszkę pobawić się w ustawieniach. Wtedy foty wychodzą żyleta! Zresztą kurde miał ktoś zooma? Albo ma Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 żeby zrobić mega wypas super hiper zdjęcie trzeba troszkę pobawić się w ustawieniach Nie myśl, że na tym zoom'ie będzie inaczej. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 30 Września 2014 Udostępnij Napisano 30 Września 2014 bawiłem, się przez 15 minut zoomem i powiem tak - Foty MEGA - zoom MEGA - Stabilizacja MEGA - żadna lumia czy inny telefon z taką mała optyką nie osiągnie takiego poziomu jak zoom ze swoją optyką lecz pytanie jest jedno - czy potrzeba aż takiej jakości w telefonie kosztem ruchomej optyki , która może sprawiać problemy ? lumia 930 robi bdb zdjęcia dobrze wspomniał Ravir - zostaw lumię dokup kompakt i wsio Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Nie myśl, że na tym zoom'ie będzie inaczej. Owszem będzie ale szybkie foty na auto jednak robi lepsze. Jakbym chciał kupić aparat to bym postawił na lustrzankę albo już jakiegoś bezlusterkowca. ALE! chcę telefon z dobrym aparatem. Teraz mam zgrzyt bo patrząc na zdjęcia a w szczególności filmy z tej Nokii a zoooma, ten drugi jednak robi lepsze. Filmy to poezja, piękne przejścia itp. Edytowane 30 Września 2014 przez Kolsky1979 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts