JestemLukasz 18 Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Witam ! Jestem zainteresowany wstępnie kupnem tej Lumii, chciałbym poznać Wasze wady i zalety tych telefonów które dostrzegliście, będę wdzięczny za każdą wypowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 27 Września 2014 Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Po ponad dwóch tygodniach użytkowania nie stwierdzam większych wad. Wady: - aluminiowa ramka w kolorze czarnym - sam nie uświadczyłem tego, ale bardzo prawdopodobne, że na czarnym aluminium pojawią się wgniecenia, zarysowania - jak to na czarnym - będzie widoczne "surowe amelinium" Zalety: - aparat - największa zaleta tego telefonu - najlepszy (zaraz po 1020) aparat montowany w telefonach - wyświetlacz - ostry, ładny wyświetlacz - gps - momentalnie łapie fixa - elegancki wygląd - bateria zauważalnie bardziej wytrzymała niż w L920 Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Zachęcam do wypowiedzi użytkowników. Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Mam ten telefonik od paru dni. Jak na razie nie bawiłem się nim dokładnie gdyż wpadł mi w oko samsung K zoom (i tu się z Rysiem nie zgadzam bo zapomniał wspomnieć właśnie o k zoomie;), no i kombinuję z zamianą Ale! Przez miesiąc zastanawiałem się co kupić. Jako że pracuję w markecie mam dostęp do różnych telefonów i mogłem się nimi pobawić. Powiem tyle, Lumia 930 jest świetna. Dotychczas miałem andka i muszę się przestawić na windę, ale to nie problem. Jeśli chcesz mieć topowy telefon, zależy Ci na stabilności to bierz! Nie mogę pisać więcej bo wady mogą wyjść dopiero po pól roku. Ale prawda jest taka że gdy "testowałem" LG G3, Z2, S5, to tam od razu coś mi nie leżało, a Lumia....zakochałem się Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 tu się z Rysiem nie zgadzam bo zapomniał wspomnieć właśnie o k zoomie Nie zapomniałem, tylko nie wymieniam tego urządzenia jako telefonu - cegła z touchwiz'em - zło Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Bez przesady, s4 zoom to był duży ale k zoom jest o wiele wygodniejszy. Równie dobrze można doczepić się do Z2 która jest bryłą Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Kolsky, zostaw sobie lumię będziesz zadowolony szajsungowi stanowcze nie! Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Dobra powiem co mi się w tej Lumii nie podoba. Nie nazwałbym tego wadą gdyż mają to wszystkie telefony prócz wspomnianego k zooma. Nie można robić przybliżenia przyciskami z boku telefonu. Max wygodne coś takiego! Chyba że w opcjach można to zmienić, bo rozchylanie palcami ekraniku jak narządu płciowego kobiety doprowadza mnie do szału Oczywiście w telefonie hehehe Edytowane 2 Października 2014 przez Kolsky1979 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 bo rozchylanie palcami ekraniku jak narządu płciowego kobiety doprowadza mnie do szału Oczywiście w telefonie hehehe Hahaha, masz punkt za to Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 2 Października 2014 Udostępnij Napisano 2 Października 2014 rozchylanie palcami ekraniku W Nokia Camera wystarczy jak przesuniesz palcem po ekranie w górę. Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 3 Października 2014 Udostępnij Napisano 3 Października 2014 dzięki Rysio tylko że Nokia Camera tylko trochę przybliża FAK! już zaczynam się irytować..... Cytuj Link to post Share on other sites
JestemLukasz 18 Napisano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2014 dzięki Rysio tylko że Nokia Camera tylko trochę przybliża FAK! już zaczynam się irytować..... Trochę off topic się zrobić - wciąż zapraszam do wypowiedzi. Co do przycisków, nigdy nie korzystałem z nich, zawsze palcami zbliżam Jeszcze gdyby była wymienna bateria to bym nie szukał na siłę wady, a co raz więcej opinii o słabym wbudowanym akumulatorze - jeden dzień aby tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts