Zarskyy 1 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) Może ktoś coś powiedzieć na temat tej obudowy? Czy jest warta swojej ceny? Czy ma dużo miejsca na kable z tyłu? Edytowane 25 Września 2014 przez Zarskyy Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Hej też się zastanawiałem z zakupem tej budy , oglądajac review i czytajac buda głównie skierowana dla koneserów , fajna aranżacja okablowania i nie tylko , na pewno przewiewna , z duza iloscia wentyli , blacha sama w sobie nie jest jakaś gruba , obudowa wyglada na masywna ale w rzeczywistości jest lekka. No można zarąbiste modyfikacje z ta budą robić. Jak dla mnie za droga , w podobnej cenie mamy lepsze Cytuj Link to post Share on other sites
Zarskyy 1 Napisano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Co racja to racja, po prostu myślałem zeby postawić ją na biurku, mam białe meble w pokoju i ekstra by pasowała Cytuj Link to post Share on other sites
owoce morza 1320 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Myślałeś o takim czymś ?. corsair 600t white corsair 500r white nzxt h440 white Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ta ostatnia prezentuje się bardzo ciekawie w wersji białej Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ile masz na obudowę ? Na czym ci zależy najbardziej ? Chłodzenie/cisza/wygląd / czy każdego po trochę ? Cytuj Link to post Share on other sites
Zarskyy 1 Napisano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Ten NZXT 440 white wygląda bardzo prawilnie! Obecnie mam Thermaltake MS-I snow edition ale jest troche mała i nie idzie kabli pochować... Na budę około 400zł myślę że przeznacze, kiedyś widziałem na jakimś filmiku takiego corsaira z szybą jako cały panel, zdejmowane takie drzwi, zależy mi na wszystkim po trochu, ciszy wyglądzie i chłodzeniu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts