Defuzer 0 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Witam.Potrzebuję zmienić procesor oraz płytę główną, budżet około 1200-1300zł na obie rzeczy.Nie wiem który procesor wybrać czy i5 czy i7 chciałbym trochę podkręcać, ale też bez przesady.Posiadam chłodzenie ze starego procka Thermalright HR-02 - Macho - Black White Ważne, aby płyta miała usb 3.0 ale raczej to już standard.Zastosowanie pakiet Adobe CC głównie Photoshop, Illustrator ale też AfterEffect oraz okazyjnie gry na pewno będę chciał zagrać w GTA VDzięki za pomoc. Nie widzę opcji edytuj, zapomniałem dodać, że obecnie mam i7 950. Cytuj Link to post Share on other sites
John.Yankee 5 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Do obróbki bardziej przyda Ci się i7. Więc jeśli 400 zł nie robi Ci dużej różnicy, bierz lepszy procesor i zainwestuj w więcej ramu. Jeśli chodzi o płytę to polecam Ci GA-Z97X-UD5H. Płyta ma bardzo dobrą sekcję zasilania więc dobrze nadaje się pod OC. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts