Skocz do zawartości

Quiz dla graczy [14.08-15.08]

Recommended Posts

No i co z tego? Każdy szuka odpowiedzi jak potrafi. A co do pytań i konkursów, skąd wy takie głupoty bierzecie na żaden konkurs z grami do tej pory nie wiedziałem odpowiedzi. Przecież to jakaś katorga, dajcie coś z gier wyścigowych ;).

No i co z tego? Każdy szuka odpowiedzi jak potrafi. A co do pytań i konkursów, skąd wy takie głupoty bierzecie na żaden konkurs z grami do tej pory nie wiedziałem odpowiedzi. Przecież to jakaś katorga, dajcie coś z gier wyścigowych ;).

Tak, można przykładowo raz tak zrobić, ale ta osoba co konkurs zakłada temat i pyta się o odpowiedzi. To nie jest za uczciwe.

To chyba jeden z prostszych quizów, jakie pamiętam, nie musiałem nawet uruchamiać Google Goggles :D Ale to pewnie przez to, że pierwszą część owej gry przeszedłem 3 razy, drugą dopiero raz, ale przymierzam się do kolejnych podejść. Przedstawionej sceny osobiście nie widziałem, po pierwsze ze względu na wybór żeńskiej wersji bohatera, a po drugie moje postaci preferują bardziej egzotyczne związki :P .

Taaa tyle osób przeszło tą grę, a ciekawe ile kupiło? -_-

Po tym jak wydawca obniżył jej cenę na początku wakacji, na pewno sporo osób się na nią pokusiło, podejrzewam jednak że dla większości graczy nawet tak duża obniżka, tak dobrej gry nie jest wystarczająca, i grę mają z innych źródeł :wariat: .
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...