MRXRyba 1 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witajcie mam troche nietypowe pytanie a wiec planuje kupic gigabyte gtx 970 windforce g1 czy jakoś tak i nie wiem czy zmiesci sie do obudowy zalmana z9 u3 moze ktos ma tą obudowę i czy da się wyjąć kieszeń dysków czy coś Proszę o pomoc i Dziękuje Marcin Cytuj Link to post Share on other sites
Pepis 1009 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 W zalmanie z9 nie da się wyjąc koszyka na dyski. Gigabyte ma 312mm a zalman mieści max 290mm wiec raczej ciężko będzie ją zmieścić. Cytuj Link to post Share on other sites
MRXRyba 1 Napisano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Kurde a tak mi się podoba ta obudowa . Może polecisz mi jakąś fajną i nie drogą. Cytuj Link to post Share on other sites
ImageX7 12 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 (edytowane) Kurde a tak mi się podoba ta obudowa . Może polecisz mi jakąś fajną i nie drogą. Do mnie dzisiaj przyszła obudowa Gelid Darkforce - zaje*ista obudowa, polecam. Na zdjęciach może i śliczna nie jest, ale na żywo wygląda zaje*iście, a do tego solidnie wykonana. Edytowane 23 Września 2014 przez ImageX7 Cytuj Link to post Share on other sites
MRXRyba 1 Napisano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Dzięki za odpowiedź zaraz ją obczaję Ten Gelid darkforce ma taką prostą stylistykę a ja chciałbym jakieś ledowe wentylatory itp. Gdy nie korzystam z kompa to lubie na niego popatrzeć Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Dzięki za odpowiedź zaraz ją obczaję Ten Gelid darkforce ma taką prostą stylistykę a ja chciałbym jakieś ledowe wentylatory itp. Gdy nie korzystam z kompa to lubie na niego popatrzeć ja nie moge, nie masz nic lepszego do roboty tylko patrzeć sie na obudowę kompa, zaczerpnij troche powietrza to ci dobrze zrobi Cytuj Link to post Share on other sites
genisuken 540 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Moim zdaniem Gelid dark force to hedna z lepszych obudów, w tym budżecie. Jeśli lubisz świecidełja i obudowy wyróżniające się designem to zarzuć okiem na corsair graphite 230t. Obudowa jest całkiem przewiewna, ma dużo miejsca na cooler cpu, gpu i na aranżację okablowania. Cytuj Link to post Share on other sites
zieloczek100 119 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Moim zdaniem nic nie wyróżnia się bardziej z tłumu niż maksymalnie klasyczne rozwiązania Cytuj Link to post Share on other sites
rolandtb 1 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 A ja tam wygialem kawalek blaszki i grafika weszla A ja tam wygialem kawalek blaszki i grafika weszla Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts