VoL1211 2 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witam forumowiczów! . Mam zamiar nabyć w najbliższym czasie nowy telefon. Wymagania: -Dobry ekran -Solidny aparat ( tylni i przedni ) -Android -Cena 1700 zł w ostateczności 1800. Będzie używany do wszystkiego. Zależy mi na płynności multimediów. Zastanawiałem się nad HTC One m8. Chciałbym zapłacić jak najmniej, aby móc jeszcze zainwestować w dobry pokrowiec. Jakie są wasze propozycje. Najlepiej jakby telefon był nowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jeśli wystarczy Ci 16gb wbudowanej pamięci to bardzo dobrym wyborem będzie LG g2. HTC ma przeciętny tylny aparat ale dość dobry przedni. Za to jakość obudowy, optymalizacja systemu i czas pracy w ścisłej czołówce. W tej cenie możesz też się pokusić o xperie z2 która jest również świetnym smartofem ale jej rozmiary sprawiają że jest dość nieporęczna a przy nagrywaniu filmów 4k przegrzewa się 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Seazam 3 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Uzbieraj jeszcze trochę i dorzuć 100zł do LG G3. M8 nie warto skoro chcesz robić zdjęcia, bo podobno jego aparat na tle konkurencji wypada marnie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
VoL1211 2 Napisano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jeśli chodzi o LG G3 to sądząc po aukcjach już mnie na niego stać - http://allegro.pl/nowosc-lg-g3-d855-black-gw-24-m-fv-najtanie-16gb-i4619860833.html. Dość mi sie ten telefon spodobał. Ma ktoś jeszcze jakieś opinie na jego temat ? Mówiąc o Z2 to właśnie też brałem go pod uwagę, lecz minusem jest to właśnie że jest nieporęczny. A jeśli miałbym wybierać między G3 a Z2 to który byłby lepszy ? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 @up ten sprzedawca ma kiepskie opinie, nie masz gwarancji producenta a tylko serwisową wystawianą przez sprzedawcę. Za pół roku zwinie biznes i zostaniesz bez gwarancji. Lepiej patrz z prawidzywch sklepów np media markt, euro rtv agb czy z przedłużenia umowy z operatorem. 3 Cytuj Link to post Share on other sites
VoL1211 2 Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 No dobra, a jeśli chodzi o porównanie G3 i Z2 to który jest lepszy ? Cytuj Link to post Share on other sites
Seazam 3 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wydajnościowo niemal identyczne. Różni je wyglą i wielkość ekranu Cytuj Link to post Share on other sites
Berlinek 41 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Moim zdaniem warto jest jednak zorientować się nad tym Lg G3. W porównaniu do kupienia już za 1795 zł: http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/10506828 100 zł to nie fortuna tak więc wolałbym jednak kupowac w sprawdzonym sklepie a nie na aukcjach internetowych - szczególnie od nieznanych sprzedawców z małą ilością komentarzy od kupujących Jeszcze ciekawy jest ten Huawei: http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/7220217 Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Lg g3 jest gorsze od Lg g2 a może być cos na Wp ? Jesli chodzi o androida to może galaxy s5 lub sony z2,co do lumi i czegos na wp zdecydowanie Lumia 930 jest rewelacyjna. Cytuj Link to post Share on other sites
Michur 76 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Lg g3 jest gorsze od Lg g2 Sory ale twoj mózg jest gorszy....... Cytuj Link to post Share on other sites
Wizzy159 42 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Wypraszam sobie... Taka prawda z tymi lg juz nie na jednym forum widziałem takie stwierdzenia Cytuj Link to post Share on other sites
VoL1211 2 Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Zakupilem dzis w sklepie media expert lg g3 ktory akurat byl na przecenie. Za kilka dni napisze plusy i minusy. Dziekuje wszystkim za skuteczna i szybka pomoc ☺ Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 jaka cena? W ciągu godziny LG G3 zwiesił mi się 2 razy na aparacie o_O Nie wiem czy to normalne ale podczas pisania smsów nie używam żadnej pomocy ani nic, tylko klawiaturę quwerty, pisząc szybko telefon nie wyrabia Czy to wina telefonu, może za dużo już ma napchane? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Android, Android, Android Na WP masz fajną klawiaturkę - śmigasz po niej palcem - ostatnio pobito na niej rekord guinessa w szybkim pisaniu dłuższych wypowiedzi. Posiadając niegdyś telefon na Androidzie próbowałem przekonać się wiele razy do swype - zawsze jednak pozostawałem przy standardowej qwerty. Na wp pisanie poprzez śmiganie palcem weszło w krew niemal od początku - od momentu wprowadzenia tej metody. Słownik jest zasobny, do tego szybko się uczy Twoich najczęściej używanych słów - trzeba samemu spróbować żeby się przekonać. Jednocześnie można tradycyjnie wprowadzać tekst, bez przymusowego przełączania się między metodami - jeśli wprowadzasz tekst "z ręki" telefon nie poprawia automatycznie słów - co w przypadku automatu jest często uciążliwe - tutaj wyświetla Ci nad klawiaturą możliwe słowa, o które Ci chodziło. To taka anegdotka na temat klawiatury. Szczerze mówiąc taki telefon nie powinien zawieszać się. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kolsky1979 3 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 rysio zgadzam się WP jest genialny pod tym względem ! Nad tekstem wyświetla sugerowane słowa ale wcale nie muszę z nich skorzystać. Wszystko śmiga płynnie i bez zacięć. Ciekawe czy tylko ten LG co testowałem tak się zachowywał czy wszystkie G3 tak mają. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Co do klawiatury... Dokładnie to samo robi SwiftKey. Można pisać mazając palcem, automatycznie dodaje słowa do słownika i w przyszłości je podpowiada. Posiada też pełno darmowych motywów kolorystycznych. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
VoL1211 2 Napisano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2014 jaka cena? W ciągu godziny LG G3 zwiesił mi się 2 razy na aparacie o_O Nie wiem czy to normalne ale podczas pisania smsów nie używam żadnej pomocy ani nic, tylko klawiaturę quwerty, pisząc szybko telefon nie wyrabia Czy to wina telefonu, może za dużo już ma napchane? Cenowo dostałem 1700 zł Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Całkiem przyzwoita cena. Oby się dobrze sprawował Za tydzień, dwa, miesiąc podziel się opinią w tym temacie jak sprawuje Ci się maszynka 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts