Skocz do zawartości

Który smartfon ze średniej półki?

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Doradca LG,

Recommended Posts

Witam, 

przedłużam umowę i mam do wyboru takie smartfony:

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/8057/7010/8019/8010/

Moje wymagania to przede wszystkim: 

- porządna jakość dźwięku na słuchawkach,

w dalszej kolejności

- szybkość i płynność działania

- bezawaryjność

Nie zależy mi na jakimś super aparacie.

Dobrze by było gdyby moduł gps działał sprawnie (nie wiem czy można to jakoś sprawdzić) , bo w moim dotychczasowym Samsungu SGS+ gps wysiadł po ok. 5 miesiącach użytkowania. Zawęziłem krąg do tych 4 modeli, gdyż są "w miarę nieduże" :) i pasują mi cenowo.

Nie wiem jak możesz oczekiwać jakości dźwięku na telefonie. W miarę dobrze(jak na telefon) grają HTC One, czy np desire 816. (Nie wiem jak z 610). Pewnie znajdzie się też jakaś lumia.

Edytowane przez davv1882

Oglądałem i czytałem kilka recenzji i wynika z nich, że LG G2 mini oraz Xperia M2 są niezłe pod względem jakości dźwięku. Nie oczekuję jakichś fajerwerków dźwiękowych, jest to dość oczywiste, ale będę używał telefonu jako głównego odtwarzacza, dobrymi słuchawkami trochę nadrobię. Chodzi mi o poradę w przypadku tych 4 konkretnych modeli, nie mam możliwości wzięcia tych wymienionych przez Ciebie.

• Rozwiązanie

Witaj,

Jeżeli chodzi o warunek dobrego dźwięku na słuchawkach, to z wymienionych przez Ciebie modeli, bardzo dobre recenzje zbiera LG L90. Poza tym, za płynność działania odpowiedzialny jest czterodzeniowy procesor 1.2 GHz, dzięki czemu nie musisz martwić się uruchomienie wielu aplikacje jednocześnie.

Pozdrawiam,

Doradca LG

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...