ciechu 1 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witam, przedłużam umowę i mam do wyboru takie smartfony: http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/8057/7010/8019/8010/ Moje wymagania to przede wszystkim: - porządna jakość dźwięku na słuchawkach, w dalszej kolejności - szybkość i płynność działania - bezawaryjność Nie zależy mi na jakimś super aparacie. Dobrze by było gdyby moduł gps działał sprawnie (nie wiem czy można to jakoś sprawdzić) , bo w moim dotychczasowym Samsungu SGS+ gps wysiadł po ok. 5 miesiącach użytkowania. Zawęziłem krąg do tych 4 modeli, gdyż są "w miarę nieduże" i pasują mi cenowo. Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 (edytowane) Nie wiem jak możesz oczekiwać jakości dźwięku na telefonie. W miarę dobrze(jak na telefon) grają HTC One, czy np desire 816. (Nie wiem jak z 610). Pewnie znajdzie się też jakaś lumia. Edytowane 23 Września 2014 przez davv1882 Link to post Share on other sites
ciechu 1 Napisano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Oglądałem i czytałem kilka recenzji i wynika z nich, że LG G2 mini oraz Xperia M2 są niezłe pod względem jakości dźwięku. Nie oczekuję jakichś fajerwerków dźwiękowych, jest to dość oczywiste, ale będę używał telefonu jako głównego odtwarzacza, dobrymi słuchawkami trochę nadrobię. Chodzi mi o poradę w przypadku tych 4 konkretnych modeli, nie mam możliwości wzięcia tych wymienionych przez Ciebie. Link to post Share on other sites
Seazam 3 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 LG G2 mini jak i LG L90 maja identyczne bebechy, różni je tylko przednia kamerka i obudowa. Z tych wszystkich wziąłbym LG G2 mini. To dobry telefon W M2 podobno bardzo rysuje się tylna błyszcząca obudowa. Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Mam G2. Gra nienajgorzej, tylko trochę cicho(jak podlaczysz nauszne) . Polecam power amp na androida. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Doradca LG 16 Napisano 23 Września 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witaj, Jeżeli chodzi o warunek dobrego dźwięku na słuchawkach, to z wymienionych przez Ciebie modeli, bardzo dobre recenzje zbiera LG L90. Poza tym, za płynność działania odpowiedzialny jest czterodzeniowy procesor 1.2 GHz, dzięki czemu nie musisz martwić się uruchomienie wielu aplikacje jednocześnie. Pozdrawiam, Doradca LG Link to post Share on other sites
ciechu 1 Napisano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Dzięki wielkie za rady, brałem 2 telefony, dla siebie i brata, wziąłem LG G2 mini i L90 Link to post Share on other sites
Recommended Posts