Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze telefonu z listy operatora

Recommended Posts

Witam  proszę o pomoc w wyborze telefonu z oferty jaką mi przysłał operator za przedłużenie umowy.

Nokia lumia 635                         - 149zł

Nokia lumia 625                         - 159zł

Samsung Galaxy Core lte          - 219zł

Motorola Moto G                        - 139zł

Altacel One Touch Idol 2 Mini S  - 139zł

Sony Xperia M2                          - 289zł

LG 4405 L90                              - 229zł

HTC Desire 610                         - 299zł

HTC Desire 310                         - 89  zł

Który telefon jest z tej oferty najlepszym wyborem ?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wgrywanie modów mnie raczej nie interesuje. System obojętnie. Do tej pory miałem Androida ale myśle że WP też byłby dobrym systemem. Telefon ma być dośc szybki, żeby nie było lagów, dość dobry aparat i dobrej jakości wyświetlacz. Najlepszy z tej oferty w porównaniu jakość/cena.

IMO ta dwójka:

Motorola Moto G- 139zł

Altacel One Touch Idol 2 Mini S  - 139zł

Motorola ma świetny ekran, solidną obudowę,  dobrą baterię i czystego androida z pewnymi aktualizacjami. Ma niestety kiepski aparat i nie posiada slotu na SD. Za alcatelem przemawia lepszy aparat i troszkę wydajniejsza bateria i smuklejsza obudowa.

Witaj,

Poczytaj jeszcze i nie skreślaj LG L90, który zbiera bardzo dobre recenzje od użytkowników. Spełnia o praktycznie wszystkie twoje wymagania. posiada czterordzeniowy procesor dzięki czemu nie musisz martwić się o płynność działania, czy wydajność telefonu. Poza tym 4.7 calowy wyświetlacz IPS gwarantuje rzeczywiste kolory. Aparat to 8 mpx. z wielopunktowym autofocusem, więc też bardzo dobre parametry.

Pozdrawiam,

Doradca LG

Xperia M2 jest fajnym telefonem. Kolega ma na testach, ja miałem okazję się nim bawić. Płynny system, kolega chwali baterię. Wyświetlacz nie jest tragiczny (a ma przecież qhd).

Polecam obejrzeć ten filmik:

Edytowane przez davv1882