MrMagister4321 0 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cześć Aktualnie mieszkam w Holandii i mam szybki internet z upc 200mb i problem w tym że jak coś pobieram w uTorrent to dochodzi to do 3,5mb czasami do 4mb. I nie wiem może to wina źle ustawionego utorrenta czy może słaba karta sieciowa (wbudowana) pomóżcie bo aż się płakać chce że nie moge wykorzystać takiego neta bo całe życie na tych 56kb :'( Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Predkość pobierania zależy od tego z jaką prędkością inni wysyłają. Cytuj Link to post Share on other sites
Klikacz 1462 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) A po 2 to, że masz prędkość 200mb na umowie, nie znaczy, że będziesz miał cały czas 200mb. Na umowie masz do 200 mb/s. Także spadki są możliwe. Ale u UPC to chyba rzadkość, sam mam dość szybkiego neta od nich i jeszcze nigdy nie miałem jakiegoś zauważalnego spadku podczas pobierania gier przez steam/origin. Tak czy siak to nie Twoja wina, że Ci tak pobiera. Edytowane 22 Września 2014 przez Klikacz Cytuj Link to post Share on other sites
MrDeMarcin 269 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 A to nie jest przypadkiem 3,5MB/s? Cytuj Link to post Share on other sites
MrMagister4321 0 Napisano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2014 A po 2 to, że masz prędkość 200mb na umowie, nie znaczy, że będziesz miał cały czas 200mb. Na umowie masz do 200 mb/s. Także spadki są możliwe. Ale u UPC to chyba rzadkość, sam mam dość szybkiego neta od nich i jeszcze nigdy nie miałem jakiegoś zauważalnego spadku podczas pobierania gier przez steam/origin. Tak czy siak to nie Twoja wina, że Ci tak pobiera. Zdaje sobie z tego sprawę że nie będę miał stałego łącza 200mb ale sąsiad z naprzeciwka ma 190-200mb ciągle bez żadnych spadków :\ A to nie jest przypadkiem 3,5MB/s? Nie, 200mb Predkość pobierania zależy od tego z jaką prędkością inni wysyłają. A np. jak coś pobieram to moge gdzieś zobaczyć z jaką prędkością inni wysyłają? Kiedyś, coś mi kolega o tym tłumaczy o jakich seedach i perach czy jakoś tak... Na originie gry pobierają się 50mb-100mb Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Koledze chodziło o to, że w programie utorrent prędkości są podawane w MB, a nie mb. Na origin zresztą jest tak samo. 200 mb to jakieś 25 MB. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts