Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Chciałbym abyście pomogli mi złożyć komputer do gier. Budżet to około 1600 zł i monitor do 300-350zł. Jeśli jest coś godnego polecenia, a cena minimalnie przekroczy mój budżet to jakoś to zniosę  :). I jeszcze mam pytanko czy opłaca się do tego zestawy pchać i3-i5 czy może pójść bardziej w kartę graficzną? 
  • Zastosowanie komputera : Gry
  • Maksymalna kwota : 1600 zł + Monitor 300-350 zł
  • Których części potrzebuję : Wszystkie
  • Czy będę podkręcać sprzęt? : Nie
  • Monitor: Do kupienia

Złozyłem takie coś http://www.morele.net/inventory/info/VL39Yw/ Co o tym myślicie?

Edytowane przez hupson

Aaaa, zapomniałem dodać, że monitor też muszę kupić tak do 300-350 zł. Co do gier to najczęściej CS:GO(FPS)i LOL (MOBA)

Złozyłem coś takiego http://www.morele.ne...ry/info/VL39Yw/ (to samo co w temacie)Co o tym myślicie i czy jest w tej cenie lub troszkę niższej coś lepszego w segmencie monitorów?

Edytowane przez hupson

Do gier które podałeś zestaw jest fajny i stabilny jedynie RAM możesz wymienić na GoodRam 4GB, ponieważ Kingstony wypadają trochę gorzej. 

Co do obudowy troche ciasna :D, po zamontowaniu karty możesz mieć problem z jednym z wentylatorów (jeśli oczywiście będziesz chciał go zamontować ^^

Lol i CS;GO bez problemowo na maksymalnych

Nie, zasilacz spokojnie utrzyma (750 i 750ti mają bardzo niski pobór prądu), obudowa troche ciasna i z 1 wentylatorem, ale owy 750ti cechuje się niskimi temperaturami, procesor fajny i stabilny, tak jak mówiłem możesz wymienić ram ale to szczegół, moba troche budżetówka (brak wejścia usb 3.0) ogólnie - git :)

Nie, zasilacz spokojnie utrzyma (750 i 750ti mają bardzo niski pobór prądu), obudowa troche ciasna i z 1 wentylatorem, ale owy 750ti ce**** się niskimi temperaturami, procesor fajny i stabilny, tak jak mówiłem możesz wymienić ram ale to szczegół, moba troche budżetówka (brak wejścia usb 3.0) ogólnie - git :)

Sory, ale po napisaniu mojego wcześniejszego posta przypomniało mi się, że przecież potrzebny jest windows -.-. Mógłbyś coś złożyc do tej samej ceny (2050 z monitorem) ale z windowsem 7?

Edytowane przez hupson