Lewykk 747 Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Cześć! Na początek, chciałbym zaznaczyć, że nie wiem czy to odpowiedni dział, także jeśli nie prosiłbym o przeniesienie. Co do tematu-to proste zagadnienie. Jak mogę ustawić w biosie obroty na CPU na auto? Śmigiełko ciągle pracuje na 100% co mi się nie podoba Cytuj Link to post Share on other sites
ViVaDi 42 Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 na auto ustawisz tylko wentylatory PWM Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2014 (edytowane) CPU nie jest PWM? Zdaje mi się, że na procesorze auto było wszechobecne Edytowane 20 Września 2014 przez Whiskas Cytuj Link to post Share on other sites
gtr76 6077 Napisano 24 Września 2014 Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Jeżeli jest wtyczka 4-pin to masz PWM. W biosie masz odpowiednie opcje i w zależności od płyty powinny być tryby silent, performance, high, ewentualnie auto Ustawiasz który pasuje i tyle. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts