LandStalker1 28 Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Czy ktoś jest w stanie polecić jakiś dobry telefon w abonamencie do 89 zł i pakietem internetu conajmniej 2 GB, interesujące mnie sieci to play i plus Cytuj Link to post Share on other sites
damchmark 28 Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Przejdź się do salonu i się zapytaj jaki model mogą ci zaoferować. Wtedy pomacaj, pobaw się telefonami itp. I sprecyzuj wymagania. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 20 Września 2014 Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Nie sprecyzowąłeś jakie cechy ma mieć telefon, jaka wielkość ekranu, jaki system operacyjny. Przeglądałem oferty wszystkich sieci - i powiem szczerze, że dymają ludzi jak pastuszek owieczki ceny mają ZAPOROWE. Na Twoim miejscu wybrał bym ofertę bez telefonu z niższą ceną - a telefon kupił na raty - znacznie lepszy sprzęt będziesz miał. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
LandStalker1 28 Napisano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Chodzi o coś na Andku, max 4,8 cala. Jeśli chodzi o zaporowe ceny to o tym wiem doskonale, ale telefon nie do mnie i nie przegadasz. Ja tylko mam zadanie wybrać najlepszą ofertę do 89 zł, a że nie znam się na telefonach za bardzo kieruję siędo was. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts