Skocz do zawartości

Nvidia Geforce GTX 970, jaki jest naprawdę?

Recommended Posts

EVGA z testów zagranicznych jest mega głośna. Sam się na nią szykowałem, lecz zrezygnowałem bo cenię sobie względną ciszę. 

Jak bym miał kupować morele a komputronik wolałbym komputronik ze względu choćby takiego że są mniej problematyczni w gwarancjach. Zaś morele z tego co wszędzie piszą ludzie narzekają i to bardzo. 

Daj znać jak wrażenia:) temperatury w idle/obiążeniu 

Bo sam jestem ciekaw bardzo tej karty. Do jakiego zestawu ją zakupiłeś ?

A niedługo przyjdzie na mnie pora i sam też będę składał kompa tylko mam jeszcze problem które chłodzenie kupić i jakie wentyle do niego. Bo chce h105 z wentylami BeQuiet, ale nie mają w ofercie samego chłodzenia. Zostało im H110 które obawiam się kupić. 

Brać teraz GTX 970 czy za miesiąc czy 2 jak dadzą coś gratis ?

A teraz grafika z płyty głównej MSI Z97 GAMING 5, pociągnie Fife 15 wymaania :

* Karta graficzna co najmniej ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650

* DirectX: 11.0

Na święta pewnie coś dają ale życie pewnie tak pokaże że cen karty wzrośnie jak co roku :)

W ESC nowy GTX 970 :D

Macie coś nowego dla zamieszania w temacie :)  :lol:

http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=71_73&products_id=63147

Edytowane przez k3m0t

A dzwoniłem do Morele pytałem czy będą mieli MSI GTX 970. "Nic nie wiemy". A teraz wystawiają gdy ja zamówiłem już w komputroniku.  :[

Ja też :/ ale nie będe zmieniał dam im szansę. Zresztą nie mają kart jeszcze, komputronik ma jutro dostać, a morele "zarezerwowane" u producenta i będa realizować w tym tygodniu - przypuszczam, że oni i inne sklepy dostaną w ten sam dzień. Przyjmują zamówienia, a komu strarczy tyle starczy ... niby nie będzie problemu z pokryciem mojego zamówienia - jak zawala to nie chce ich znać.

Chłopaki wiecie czy będzie w Polsce EVGA GTX 970?

Lepiej się nie napalaj też ją chciałem ale zobaczyłem testy zagraniczne i głośna jest ale jak zobaczyłem to i od razu podziękowałem EVGA niezła fuszerka

http://cdn.overclock.net/3/31/900x900px-LL-3159f6eb_acvOFnY.jpeg

Edytowane przez davidoff
Gość Niuniek7

ale jak zobaczyłem to i od razu podziękowałem EVGA niezła fuszerka

a co tu jest nie tak?

Cena za gtxa wzrosła wiec proponuje poczekać jakisa czas aż się ustabilizuje

w Polsce im dłuzej poczekasz tym wiecej zapłacisz . Korzystniej juz nie kupisz przez dłuzszy czas :P