HarryJump 1 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam. Od pewnego czasu rozglądam się za koszulką Borussi Dortmund. Niestety jeśli coś już znajdę, to cena waha się w granicach 250-320zł, co jak za koszulkę, to chyba kupa kasy (sam nie wiem ile jest optymalnie, bo nigdy nie kupowałem). Podobno do 150zł można śmiało koszulki znaleźć, niestety mi się to nie udało. Znacie jakieś tanie sklepy, może w którymś już kupowaliście i polecacie? Link to post Share on other sites
karpek 2 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Byłem na wakacjach w Turcji - tam za kilka euro można mieć koszulkę z większości klubów sportowych Do tego są bardzo dobrej jakości Link to post Share on other sites
jayson2309 52 Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Na Aliexpress kupisz koszulkę za 25-30 $ oczywiście jest to "replika" podróba jak zwał tak zwał. Niczym praktycznie się nie różni od tej za 250zł powiedział bym że materiał też jest wysokiej klasy. Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 W szmateksach/ciuchlandach jest tego pełno. Szczególnie angielskich klubów. Wszelkie używki na allegro też stamtąd pochodzą. Link to post Share on other sites
king2127 71 Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 jak up @ lumpex tam na pewno coś znajdziesz , sam mam adika liverpoolu szukajcie a znajdziecie Link to post Share on other sites
Paluchowy 1 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Też polecam na Allegro. Zwłaszcza gdy ktoś wysyła z zagranicy. Trzeba nieco dłużej poczekać, ale możesz spokojnie kupić oryginały za 140-170 zł. Link to post Share on other sites
GraczIFan 0 Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Próbował ktoś z was wykonać samemu projekt, aby koszulka z własnym nadrukiem wyglądała jak prawdziwa klubowa? Bo chciałbym coś takiego wykonać dla kumpla, ale nie wiem jak się za to zabrać. Wiem, że sklepy, jakhttp://ideashirt.pl/ mają kreator, który wszystko ułatwia, ale może ktoś z Was już coś takiego robił? Link to post Share on other sites
lingmulf 1 Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 A może nie kupować gotowych, a zaprojektować takie w firmie zajmujacej się robieniem nadruków, np. DZX. Można je wtedy nawet zamówić w pakiecie dla całej ekipy. Link to post Share on other sites
Recommended Posts