Nemesiz 0 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam,Starałem się coś znaleźć na temat paneli przednich, lecz mi się nie udało. Jeśli coś takiego istnieje to proszę o linka i usunięcie threada. Jakie panele przednie polecacie ? (mam na myśli wyświetlanie temperatur, RPM wiatraków oraz ich kontrola. No chyba, że coś jeszcze ciekawego one mogą pokazywać)Mój zestaw prawdopodobnie będzie posiadał 8 wiatraków. (Myślę, że ta informacja jest ważna przy takim temacie)4x SP120 quiet edition na ścianie bocznej (zastanawiam się czy nie wziąć wersji AF120).2x SP120 quiet edition przy Corsair H100i.Frontowy 140mm stock od Corsair. (jak wyłączyć podświetlenie wiatraka jeśli ma to wbudowane?)AF120 High performance na exhaust. (Na exhaust lepszy AF czy SP?) Sama obudowa będzie posiadała kontroler w postaci jednego potencjometru z maks. 4 wejściami (czyli łączenie wiatraków jak najbardziej możliwe. (Corsair Special Edition Graphite Series 600T Biała)Dziękuję za czas. bump Cytuj Link to post Share on other sites
Etemity 1918 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Zobacz sobie oferte firmy: Lamprton, bardzo fajne kontrolery z dużą mocą na kanał i dobrze wykonane. Cytuj Link to post Share on other sites
Nemesiz 0 Napisano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Dzięki wielkie. Jakieś jeszcze firmy ? Cytuj Link to post Share on other sites
ViVaDi 42 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Wentylatory na chłodnice SP Na obudowie AF najlepiej quiet edition bo ciche i wydajne Lamptron Touch świetny kontroler można śmiało brać Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 yo, są może takie kontrolery które się da postawić na biurku ?? Cytuj Link to post Share on other sites
ViVaDi 42 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 każdy możesz dać na biurko ale pamietaj że musisz do niego podpiąć wentylatory które są w obudowie i jeszcze musisz mieć jak pociągnąć te kable na zewnątrz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts