brudnonabani 20 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Robi ktoś rendery na Karcie graficznej ? bo ostatnio ogarniam blendera i chciałbym zmienić mojego radeona na gtx-a która poza gtx-780 jeszcze daje radę ( dodam że załozyłem temat zamienię mojego radeona na gtx) dajcie znać, pozdrawiam Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Prawie każda gamingówka Nvidii nieźle sobie radzi. Jeśli chcesz brać GPU pod render możesz po prostu trochę większą uwagę przykuć do ilości Vramu. A swoją drogą to zachęcam do zapoznania się z Coroną. Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Prawie każda gamingówka Nvidii nieźle sobie radzi. Jeśli chcesz brać GPU pod render możesz po prostu trochę większą uwagę przykuć do ilości Vramu. A swoją drogą to zachęcam do zapoznania się z Coroną. Corona ? Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 19 Września 2014 Udostępnij Napisano 19 Września 2014 corona-renderer.com Darmowy i warty uwagi render. 1 Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2014 corona-renderer.com Darmowy i warty uwagi render. Ok dzięki zerkam Link to post Share on other sites
brudnonabani 20 Napisano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2014 a jest jakieś oprogramowanie zewnętrzne dla radeonów jak cuda dla gtx-ów ? by program widział gpu do renderowania ? Już znalazłem odpowiedź. Temat do zamkniecia Link to post Share on other sites
Recommended Posts