mynameisBON 338 Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Witam, obecnie mam HTC One 2013 i nie jestem z niego zadowolony. Szukam czegoś nieco mniejszego, lepiej leżącego w dłoni. Wkrótce nadaży się okazja zakupu wspomnianego Iphone 5S od osoby która wymieni go na 6-tkę. Do osób ktore go posiadają: czy 4 cale wystarcza w codziennym życiu-internet itp? Czy szukać czegoś nieco większego, a mniejszego od 5 cali. Czytałem na jakimś forum, iż bateria po wielu cyklach ładowania (czyt. po roku) nie trzyma w nim już tak dobrze. Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 i nie jestem z niego zadowolony. Szukam czegoś nieco mniejszego czy 4 cale wystarcza w codziennym życiu-internet itp? Czy szukać czegoś nieco większego, a mniejszego od 5 cali. Ty sam wiesz co chcesz ??? 4,7 to taki pośrednik między 4 a 5 4 to jednak za mało jak na neta (moje odczucia) - 4,7 jest w sam raz a to ma właśnie Twoja M7 i np nowy Ip6 Ogólnie ip5s to dobry fona nawet bardzo lecz dla mnie był zbyt mały i bateria tragiczna Cytuj Link to post Share on other sites
mynameisBON 338 Napisano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ty sam wiesz co chcesz ??? Nie rozumiem, czego nie rozumiesz? Teraz mam 4,7 cala. Być może inna słuchawka na rynku z 4,7 jest ok, mój obecny HTC nie leży mi w dłoni zbyt pewnie na ulicy (brak etui) Samsung S5 ma 5"- za duży do użytku w biegu. Sony Z3 Compact, HTC ONe M8 mini2, w takie rozmiary celuje. Iphone 5S jest najmniejszy z tego koszyka. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts