Ejzo12 224 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Yo chcialbym podlaczyc pad od one do pc. I nie wiem czy potzebny mi jest Play & Charge Kit. A roznica w cenie to 50 zl pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Firen 0 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Raczej jest to tylko alternatywa zamiast baterii. Ja z kolei nie wiem czy dla bezprzewodoweo pada do xone potrzebny jest jakiś adapter czy coś. Wie ktoś? Cytuj Link to post Share on other sites
Ejzo12 224 Napisano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Nie da sie bezprzewodowo tylko kablem. Temu sie pytam czy wystarczy zwykly kabel Cytuj Link to post Share on other sites
Firen 0 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 Szkoda ;/ Trzeba się zatem wyposażyć w długi kabel USB. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts