dadulek 9363 Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Hej! Do 7 października, muszę wydać 96 PLN z kuponu promocyjnego w sklepie z apkami. Inaczej mi cała kwota przepadnie. Proszę Was polecajcie mi jakieś płatne aplikacjie/gry które warto kupić Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 GTA San Andreas jest na WP8.1 chyba, na Lumię 1320 całkiem "najs" Cytuj Link to post Share on other sites
Lionelsq 106 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Moliplayer Pro. Dobrze jakbyś określił co Cię tak mniej więcej interesuje (sport, muzyka, jaki gatunek gier itp.) Cytuj Link to post Share on other sites
pir4nia 54 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Modern Combat 4/5, Machinarium. Cytuj Link to post Share on other sites
dadulek 9363 Napisano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2014 ciekawe apki użytkowe, z gier to ostro naparzam w dungeon hunter i takie lubię najbardziej. FPSy odpadają bo nie umiem w to grać na fonie (no chyba, że można podłączyć pada od xklocka ) o własnie dobry emulator gameboya/PS i program do obsługi pada byłby osom! Cytuj Link to post Share on other sites
pir4nia 54 Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Na andka jest emulator z PSP o nazwie PPSSPP, czy jest juz w wersji na WP to nie wiem. Z tego co pamietam to do WP8 byly problemy z emulatorami PSX, wiec za PPSSPP nawet nikt nie chcial sie brac, byc moze sie cos zmienilo. Cytuj Link to post Share on other sites
DonHugo 104 Napisano 11 Września 2014 Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Nic się nie zmieniło i nie sądzę że to się kiedyś zmieni...lecz jak chodzi o emu gba to każdy raczej ci poleci "VBA8",wiec spokojnie w poki można pocinać . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts